2777
2789

منم مادربزرگ ام سرطان رحم گرفت اون یکی سرطان روده

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

منم مادربزرگ ام سرطان رحم گرفت اون یکی سرطان روده

آدم دق میکنه خیلی بده😭😭😭بابام حالش خیلی بده😭😭

الان در قید حیات هستن؟

🌱🤍امیدوارم حال دل هممون خوب باشه🤍🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آدم دق میکنه خیلی بده😭😭😭بابام حالش خیلی بده😭😭الان در قید حیات هستن؟

نه متاسفانه

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

خدا شفاشون بده

۳۰ شهریور پارسال پدرمو بخاطر سرطان پروستات از دست دادم

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

از غم نگو که دلم خونه منم بابام سرطان گرفت دوسالی میشه که فوت کرده ولی فقط این نیست کلی مشکل دارم تو ...

تسلیت میگم چه سرطانی؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

متاسفم💔🖤بعد از مریضی چند وقت گذشت که فوت شدن؟

اگه در مراحل اول باشه قابل درمانه نگران نباشید

از غم نگو که دلم خونه منم بابام سرطان گرفت دوسالی میشه که فوت کرده ولی فقط این نیست کلی مشکل دارم تو ...

عزیزم متاسفم💔

سرطان مری آب شده بود آخرا موقع دفن کردن هیچی ازش نمونده بود

میدونم دوست عزیز

گوشت تن آدم سرطانی آب میشه

بابام شده بود مثل سوءتغذیه ای ها

ای واااای خدا فقط صبر بده

پدرم رفت و ما موندیم با کوهی از غصه و مشکلات

اگه در مراحل اول باشه قابل درمانه نگران نباشید

دعا کن توروخدا براش💔آدمی بود که تا پارسال توی این سن یه قرص هم نمیخورد اما یهو اینطوری شده

متاسفم💔🖤بعد از مریضی چند وقت گذشت که فوت شدن؟

اون که سرطان رحم داشت 1 ماه

اون که سرطان روده داشت 6 7 ماه