2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم يكم تحمل كن خب چيزي نميشه كه ميدونم كه رو اعصابتن و سخته اما اونا واسه هميشه كه اونجا نيستن يك ...

از دستشون ناراحتم اصلا بغض داره خفم میکنه..متأسفانه از حقمون هم نمیتونیم دفاع کنیم 

♥️shiraz♥️

از دستشون ناراحتم اصلا بغض داره خفم میکنه..متأسفانه از حقمون هم نمیتونیم دفاع کنیم 

ميفهمم عزيزدلم اما خب ادم بايد با شرايط خودشو وقف بده ديگه بذار بيان برن تموم ميشه اينام خودتو خيلييييي ناراحت نكنو زيادم بهش فك نكن فقط به اين فك كنم كه ميانو ميرن مگه چندروز ميمونن؟؟

مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈

وای درکت میکنم منم همینطورم پای خواهرشو که بریدم خود همسرم هم نمیتونه رفتارشونو تحمل کنه مخصوصا شوهرش

متولد 62اسمم اشتباه شده
ميفهمم عزيزدلم اما خب ادم بايد با شرايط خودشو وقف بده ديگه بذار بيان برن تموم ميشه اينام خودتو خيليي ...

نمیدونم شاید یه هفته....خودمم باهاشون میرم دلم برای خانوادم تنگ شده

♥️shiraz♥️

نمیدونم شاید یه هفته....خودمم باهاشون میرم دلم برای خانوادم تنگ شده

ولي هرچيزي كه فك ميكني روش حساسي و بچه نبايد بهش دست از جلو چشم حتما بردار اون جيششم كه خوده مادرش بايد حواسش به بچش باشه ولي توام با مهربوني بهش تذكر بده جوري كه ناراحت نشه

مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈

من ب این نتیجه زسیدم ک با هرکس باید مثل خودش رفتار کرد ...

ناراحت میشه ک بشع ‌‌‌.... توام ناراحت میشی از رفتارشون پس اونام باید رعایت کنن اما وقتی رعایت نمیکنن مثل خودشون رفتار کن

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!