2777
2789

این دوتا خانم،بعد از 2 سال میخان بیان خونه ی ما....چون خونمون یه شهر دیگه هست و دوره

از الان اعصابم خورده به چند دلیل  

♥️shiraz♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی اینکه بچهای خواهرشوهرم فوق العاده بی تربیت تشریف دارن و یکیشون ک سالشه جیش میکنه و این شده خوره به جونم....وسایلی هم ک خوششون بیاد حتما باید بردارن مخصوصا رژ لب   

اگر هم ندی بهشون خواهرشوهرم ناراحت میشه میزنشون

♥️shiraz♥️

و اینکه یکبار که رفتم خونه ی این خانم من رو با خواهر شوهرش تنها گذاشت و خدافظی کرد رفت گفت اگه دیگه رفتی خدافظ من کار دارم بیرون ،یه غذای افتضاحی هم درست کرده بود....بعد من تا اومدم برم ی نیم ساعت طول کشید ،یهو اومد خونه...فک کرده بود رفتم

♥️shiraz♥️

عزيزم يكم تحمل كن خب چيزي نميشه كه ميدونم كه رو اعصابتن و سخته اما اونا واسه هميشه كه اونجا نيستن يكم صبركن ميخوان برن ديگه بالاخره من خودمم از اون ادمايي هستم كه حرص ميخورما اما شما ميگي بعد يكسال دارن ميان خب تند تند هم كه نميان بخواي غصه بخوري

مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈

منم یکساله خونش نرفتم....وقتی هم میرم شهرمون یه اس نمیده تعارف کنه....

یبار هم پیام داد میای چیزی نمیگی منم گفتم هر کی جایی میره باید به همه بگه مگه...

♥️shiraz♥️

چندتا راهکار برات دارم خواهرم:

۱_ اینکه وسیله هاتو داخل کمد بزار و دور از دسترس مخصوصا عطر و رژلب و عروسک و هرچیزی که بچه خوشش میاد.

۲_میدونم که دلخوری ازشون،اما فکر کن که اینها میان و دوباره به امید خدا تا دو سال دیگه پیداشون نمیشه و از دستشون راحتی.اینجوری دلت اروم میشه.

۳_برای بچه ها مرتب با فلش یا سی دی کارتون بزار.

با تنقلات سرگرمشون کن.پارک و جاهای دیدنی ببرشون.هندونه و خربزه زیاد نیار برای پذیرایی که بچه بیشتر جیشش بگیره.مرتب و با روی باز از بچه بخواه اگه جیش داره،بره دستشویی.برای شبش هم از این تشک مشمایی ها بنداز براشون.

در آخر خدا بهت توان بده و به دلت آرامش

پسرم؛این نفس بی تو بعید است که تکرار شود.  

ولی بازم احترامشون دارن چون بزرگترن...

مادرشوهرمم اومد زمین مارو داد ب برادرشوهرم مغازه درست کرد،تنها چیزی ک داده بود به شوهرم خیلی نامردی کردن ...

همیشه حس میکنم شوهرم براشون وجود نداره اصلا قدر خوبی رو نمیفهمن الان هم برای تفریحشون دارن میان خانم دلش گرفته ...

♥️shiraz♥️