2777
2789
عنوان

خانما کمک خیلی مهمه

204 بازدید | 16 پست

خانما من یه خواستگار دارم از همه نظر خوبه!مخصوصا اخلاقش!خیلی با درک و شعوره!فقط چهره اش ب دلم ننشسته!شما جای من بودید چیکار میکردید؟چ تصمیمی میگرفتین؟و اینکه تو سوالات خواستگاری چیا بنظرتون مهمه و باید در موردش حرف زد و پرسید!لطفا کمکم کنید راهنماییم کنید خیلی گیج و سردرگمم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم چند دفعه باهم برین بیرون و صحبت کنین شاید نظرتون عوض شد

خوشگلترین پسر دنیا هم بعد از ی مدتی قیافش براتون تکراری میشه

و زشت ترین پسر دنیا هم همینطور ضمن اینکه ممکنه ی سری قشنگیا هم تو صورتش ببینین :)

انشالله ک بهترین تصمیمو بگیری 😘😘

خدایا هم میدونی، هم میتونی.... خودت برام بساز...

اگه با وجود اخلاق خوب بازم به دلت ننشسته رد کن بره و خلاص

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

تو زندگی اخلاق و درک متقابله که خیلی مهمه...

از احترام به والدین ، جایگاه خانواده در زندگی آینده تون، مدیریت زندگی و هزینه ها، بچه دار شدن در چه تایمی و علاقه هاتون و این چیزا...

بنظرم تو جلسات اول از حرمتها صحبت کنید.چون خیلی خیلی مهمه...

که بعدها نشه شما از مادرش بدتون بیاد اونم از خانواده ی شما.

خانواده ش رو هم در نظر بگیرین.چون قراره اونا رو هم بعنوان دومین خانواده بپذیرید.

خدایا تا پاکم نکرده ای خاکم نکن.

من دوس داشتم با عشق باشه!ولی الان با هر کی بخوای آشنا شی روز اول میگه با هم باشیم و رابطه و فلان!من مردای خوش هیکل و جذابی بهم پیشنهاد دادن منتهی واسه دوستی!منم چون مخالف رابطه جنسی بودم رد کردم! الان ک ایشون واسه ازدواج اومده جلو همش با اونا مقایسه اش میکنم

اگه سنت زیاد نیست و ب دلت نشسته ردش کن. چون چهره ام مهمه .

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
من دوس داشتم با عشق باشه!ولی الان با هر کی بخوای آشنا شی روز اول میگه با هم باشیم و رابطه و فلان!من ...

راجب عشقم بگم ک ملاک خوشبختی نمیشه ها ..چ زیادن اونایی ک دوست بودن یا از قبل شناخت داشتن و علاقمند بودن بعد از ازدواج دشمن خونی شدن. عشق تو زندگی هم بوجود میاد

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞