2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 46 پست
اره من کمتر گرمی میخورم ، مزاجم بیشتر سردیه

خب حالا یکم تغیر بده خوراکتو گلم...فست فود و نوشابه رو هم کلا فاکتور بگیر از رژیم غذاییتون بعد خودتو همسرت هم ی حجامت برین خیلی موثره خونت تمیز میشه برا بدنت خوبه برا بارداری هم خوبه 

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
امین منکه دیگه ازفکرش اومدم بیرون ازخیرشم گذتم بیحیال بابا

ایشالا به زودی زود سورپرایز میشی ❤

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حالا یکم تغیر بده خوراکتو گلم...فست فود و نوشابه رو هم کلا فاکتور بگیر از رژیم غذاییتون بعد خودتو ...

دستت درد نکنه بابت راهنماییات عزیزم ، امیدوارم بچه نازت سالم و سلامت به دنیا میاد 💓💓💓

موقعی که پریود میشم قشنگ احساس میکنم که همسرم تو ذوقش خورده ، بنده خدا منو دلداری میده ها ولی میبینم ...

برعکس شوهرمن که تازه چیزم میگه به من ناراحت مباش میگه تاخدا نخواد نمیشه توهم الکی غصه نخور

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔
دستت درد نکنه بابت راهنماییات عزیزم ، امیدوارم بچه نازت سالم و سلامت به دنیا میاد 💓💓💓

خاهش میکنم گلم من تجربیات خودمو گفتم عزیزم.انشاالله به زودی خبر مادرشدنتو میای میگی. .چندسالته گلم

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
خاهش میکنم گلم من تجربیات خودمو گفتم عزیزم.انشاالله به زودی خبر مادرشدنتو میای میگی. .چندسالته گلم

من 23 سالمه ، سه سال جلوگیری کردم 

من 23 سالمه ، سه سال جلوگیری کردم 

اخی عزیزم پس هم سنیم...من 4سال جلوگیری داشتم. من تیرماه 23سالم تموم میشه...انشاالله زود مامان میشی

اخی عزیزم پس هم سنیم...من 4سال جلوگیری داشتم. من تیرماه 23سالم تموم میشه...انشاالله زود مامان میشی

خیلی برات خوشحالم عزیزم خداروهزار مرتبه شکر که زیاد منتظر نبودی

من خیلی زود ناامید میشم ، بعضی وقتها با خودم میگم نکنه باردار شدنو نبینم و احساسشو تجربه نکنم 

بچت دختره یا پسر?😊

خیلی برات خوشحالم عزیزم خداروهزار مرتبه شکر که زیاد منتظر نبودی من خیلی زود ناامید میشم ، بعضی وقته ...

منم همینطور بودم مثلا تا تست منفی میشد میگفتم من عمرا یروز ببینم این مثبت میشه همش ناراحت بودم بعدکه زدم به در بیخیالی یهویی شد...هرچی فکر بچه باشین کیفیت رایطتون میاد پایین همه حواستون میره فقط به اقدام ببین بچهایی که با عشق و شور زیاد تو رابطه به وجود مبان فوقالعاده باهوشترن تا اونایی که تو ی رابطه استرسی و بی حس به وجود میان...اینا دلیل علمی داره برو حتما سرچ کن...از الان هم برو زیر نظر ی ماما خوب و باسابقه مکمل و ویتامین بهت میده بخور و فقطططط بیخیال شو..

بچت دختره یا پسر?😊

هنوز سونو نرفتم اما اکثرا میگن پسره خودم یجورایی مطمئنم پسره...من 6روز مونده به پری یروز قران باز کردم ی ایه اومد که ماتورو به امدن پسری دانا (اسحاق) که از پیامبران است مژده میدهیم....منم رفتم تست خریدم و دیدم بعله مثبته...اصلا باورم نمیشد اما خدا خودش خبر اومدنشا بهم داد...بخاطر همین میگم پسره...یبار دیگم ی ایه دیکه از اسحاق اومد برام و مطمئنم کرد...

منم همینطور بودم مثلا تا تست منفی میشد میگفتم من عمرا یروز ببینم این مثبت میشه همش ناراحت بودم بعدکه ...

بله درست میگی کاملا ، ولی استرس دست خود ادم کاش بود 

راستی اینی که میگن تخمک گذاریو حساب کنید و حول همون روزا رابطه داشته باشینو شما رعایت کردی یا اینکه بعد رابطه پاهاتو بالا بگیری یه ده دقیقه ?

هنوز سونو نرفتم اما اکثرا میگن پسره خودم یجورایی مطمئنم پسره...من 6روز مونده به پری یروز قران باز کر ...

ایشالا که در وهله اول سالم و صالح باشه ، بعدش هم چپن بچه اوله جنسیتش زیاد مهم نیست

بله درست میگی کاملا ، ولی استرس دست خود ادم کاش بود  راستی اینی که میگن تخمک گذاریو حساب کنید ...

من کلا یشب درمیون رابطه داشتیم اصلا ببین کاری تپنداشته باش به تازیخ و اینا بیخیالی یعنی همین...تد کار خودتا بکن...اره بعد رابطه پاهامو ی ده دیقه بالا میذاشتم ...اما اینا حرفه وقتی خدا بخاد کاری به اینا نداره