خیلی برات خوشحالم عزیزم خداروهزار مرتبه شکر که زیاد منتظر نبودی من خیلی زود ناامید میشم ، بعضی وقته ...
منم همینطور بودم مثلا تا تست منفی میشد میگفتم من عمرا یروز ببینم این مثبت میشه همش ناراحت بودم بعدکه زدم به در بیخیالی یهویی شد...هرچی فکر بچه باشین کیفیت رایطتون میاد پایین همه حواستون میره فقط به اقدام ببین بچهایی که با عشق و شور زیاد تو رابطه به وجود مبان فوقالعاده باهوشترن تا اونایی که تو ی رابطه استرسی و بی حس به وجود میان...اینا دلیل علمی داره برو حتما سرچ کن...از الان هم برو زیر نظر ی ماما خوب و باسابقه مکمل و ویتامین بهت میده بخور و فقطططط بیخیال شو..
الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
هنوز سونو نرفتم اما اکثرا میگن پسره خودم یجورایی مطمئنم پسره...من 6روز مونده به پری یروز قران باز کردم ی ایه اومد که ماتورو به امدن پسری دانا (اسحاق) که از پیامبران است مژده میدهیم....منم رفتم تست خریدم و دیدم بعله مثبته...اصلا باورم نمیشد اما خدا خودش خبر اومدنشا بهم داد...بخاطر همین میگم پسره...یبار دیگم ی ایه دیکه از اسحاق اومد برام و مطمئنم کرد...
الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
بله درست میگی کاملا ، ولی استرس دست خود ادم کاش بود راستی اینی که میگن تخمک گذاریو حساب کنید ...
من کلا یشب درمیون رابطه داشتیم اصلا ببین کاری تپنداشته باش به تازیخ و اینا بیخیالی یعنی همین...تد کار خودتا بکن...اره بعد رابطه پاهامو ی ده دیقه بالا میذاشتم ...اما اینا حرفه وقتی خدا بخاد کاری به اینا نداره