2777
2789
عنوان

نوع پوست

295 بازدید | 32 پست

بچه ها.من پوستم اصلا براق نیس یه وقتایی هم بینیم پوست پوست میشه.اما جوش زیر پوستی زیادمیزنم. ب نظرتون پوستم چ نوعیه

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوستت و بشور بزار چند ساعت بگذره یه کاغز تمیز بکش رو پیشونی و بینیت ببین لکه چرب میوفته رو کاغذ یا نه

پوست پوست شدن هم میتونه واسه اگزما باشه هم دهیدراته بودن

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  

داروخانه رفته بودم دختره گفت پوستت چربه چون جوش زیرپوستی داری.اما سطح پوستم اصلا چرب نیست. باید بدونم نوع پوستمو تاجوشامو درمان کنم. آیا جوشای زیر پوستی فقط واسه پوستای چربه؟ لطفا اگه میدونید بگید

آخه مختلط پیشونی و بینی و چونه چرب میشه(اصطلاحا T شکلن) اما من هیچ جای صورتم چرب نیس  

برعکسشم میشه....T خشک و بقیه جاها چون گفتی جوش زیرپوستی میزنی گفتم شاید چرب باشه

پوستت و بشور بزار چند ساعت بگذره یه کاغز تمیز بکش رو پیشونی و بینیت ببین لکه چرب میوفته رو کاغذ یا ن ...

اره اینو ی جا دیگه هم خونده بودم. بعید میدونم چرب بشه کاغذ

پس جوشای زیرپوستی چیه

برای جوشا ی دکتر برو، دوستمم پوستش خشک بود و جوشهای خیلی بزرگ زیر پوستی داشت ی مدت رفت دکتر و قرص و پماد مصرف کرد خوب شد و دیگه جوش اونجوری نزد

دنباله بادبادکی در کف باد.                            من بودم و بی خیالی من،کودکی ام.                          
برای جوشا ی دکتر برو، دوستمم پوستش خشک بود و جوشهای خیلی بزرگ زیر پوستی داشت ی مدت رفت دکتر و قرص و ...

پس یعنی جوش زیرپوستی ربطی به خشک و چرب بودن پوست نداره؟

اره اینو ی جا دیگه هم خونده بودم. بعید میدونم چرب بشه کاغذ

ممکنه مختلط باشی منم نمیدونستم فک کردن خشکه پوستم اینکارو کردم فهمیدم مختلطه

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند