2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خاستم برم پيش خانوادم واسه تابستون

بعد ديدم خانوادم اونجا نبودن😎

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

عزيزم من زياد ميرم به خاطر كارم، تنها ميرين يا با تور ميخواين برين؟ اگر تنها ميرين كسيو دارين اونجا يا نه؟ و اينكه كلا كاراشو كردي يا فعلا در حد تصميم گيريه؟  بگو تا بهت توضيح بدم چيكار كنين 

عزيزم من زياد ميرم به خاطر كارم، تنها ميرين يا با تور ميخواين برين؟ اگر تنها ميرين كسيو دارين اونجا ...

والا خیلی وقته تو فکرشم  ودارم راجع بهش اطلاعات میگیرم. تور رو انتخاب کنم به نظرم بهتره.اره؟ هنوز کاری برای ویزا واینا نکردم

والا خیلی وقته تو فکرشم  ودارم راجع بهش اطلاعات میگیرم. تور رو انتخاب کنم به نظرم بهتره.اره؟ هن ...

اگر اهل مسافرتاي بك پكي هستي، ي همراه خيلي عالي داري، جايي كه زبان بلد نباشن قبلا رفتي و ميدوني ميتوني از پسش بر بياي، ميتوني تنها بري ولي به شرطي از اين ادما باشين كه قبل از اينكه بليط هواپيماتو بخري برنامه لحظه به لحظه سفرتو توي كاغذ نوشته باشي، روسيه به چند دليل سخته مسافرت تنها اگر بار اولت باشه بري، يكي اينكه خيلي تك و توك پيدا ميكني كسيو كه زبان انگليسي بلد باشه، باز اگر الماني بلد باشين ي درجه وضعتون بهتره ، دوم اينكه  خطشونو بايد بلد باشين بخونين چون به خط لاتين نمينويسن جايي، جديدا مثلا دو ساله من ميبينم توي ايستگاهاي مترو اينا اضافه كردن اطلاعاتو به انگليسي، و سوم اينكه شما با ويزاتون فقط ميتونين مسكو و سنت پيترزبورگ برين و از نظر امنيتي چك ميشين به خاطر همين اگر تنها باشين حتما اصل پاسپورت و ويزا و اگر با تور كپيشون بايد همراهتون باشه، اگر دوست دارين با تور برين اژانس دلتابان تور روسيش  بهترين هستش و صد البته گرون تر ولي براي لحظه لحظه سفرتون برنامه دارين، روزاي گشت نهار دارين يعني فقط روز اول و اخر احتياج دارين غذا بخرين، و همينطور اب بهتون ميدن توي گشتا كه خودش هر شيشه اب كوچيك حدود ٧-٩ هزار تومن ميشه اونجا، مسكو خيلي زياد جاي ديدني نداره، اگر ميخواي بري و سنت پيترزبورگ توي برنامت نيست اصلا نرو به نظرم، اونجا شايد دو ماهم بموني و هر روز ي جاي ديدني بري بازم كم باشه، قبلا با هواپيما ميرفتن از مسكو به سنت پيترزبورگ ولي الان قطار سريع السير اومده كه خيلي از نظر چمدون به نفع ميشه و دوما فاصله فرودگاه تا شهر مسكو به خاطر ترافيك ممكنه تا ٦ ساعت هم بكشه كه خود همين قطار تقريبا ي نصفه روز وقت اضافه ميده بهتون، اگر خودتون رفتين از فرودگاه حتما با قطار برين سمت شهر  و بعد ادرس هتلتونو پيدا كنين و يا نوي شهر تاكسي بگيرين يا با همون مترو و اتوبوس برين. 

اگر اهل مسافرتاي بك پكي هستي، ي همراه خيلي عالي داري، جايي كه زبان بلد نباشن قبلا رفتي و ميدوني ميتو ...

چه اطلاعات کاملی احسنت عزیزم ممنون. من خودم چون خیلی زبون روسی دوس دارم یه مدته دارم تمرین میکنم و اینو گفته بودن که انگلیسی زیاد بلد نیس کسی اونجا.سن پترزبورگ رو حتما میرم ندیده عاشقشم.بازم ممنون❤

سه جور صرافي داره اونجا، بانك، دستگاه، صرافي ازاد، اولا حواستون باشه هيچ جاي روسيه حتي فرودگاه شما با دلار يا يورو نميتونين خريد كنين، حتما حتما روبل بايد خرج كنين، قيمت صرافي بانك از همه كمتره و ازتون پاسپورت ميخواد ولي مطمئن هست، قيمت دستگاه يكم بالاتره ولي همه جا پيدا نميشه، و قيمت صرافي ازاد از همه بهتره ولي ممكنه بهتون پول قديمي بدن يا حتي قلابي و رسيد نميده بهتون و اكثرا توي مناطق يهودي نشين هستن، قيمت غذا مثل رستوراناي سطح متوسط رو به بالا هست( رستوراناي معمولي) اب خيلي گرونه اونجا، راجب خريد اگر توي همين وقت بري تا اواخر تير ماه، چون حراج خيلي خوبي ميخوره، شايد بتوني خريد كني، وقتي حراج ميخوره مثلا ٧٠٪؜ قيمتاش تازه ميشه مثل جنساي گرون ايران اما خوب با اين تفاوت كه كيفيت خوبي داره، تنها چيزي كه واقعا قيمت خوبي داره و كيفيت خيلي خيلي عالي لوازم ارايش هستش ، چيزاي تزييني و يادگاري روسيه هم ي خيابون توي مسكو هست به اسم "ارابات" حواستون باشه ازتون دزدي نشه چون خيلي شلوغه ولي اونجا هر چيزي خواستين بخرين تا ميتونين چونه بزنين، مثلا طرف قيمت ميده ١٠.٠٠٠ روبل شما يهو بگو من هزارتا بيشتر نميدم، يهو ميبيني همونو ٢ هزارتا ميخري 

سه جور صرافي داره اونجا، بانك، دستگاه، صرافي ازاد، اولا حواستون باشه هيچ جاي روسيه حتي فرودگاه شما ب ...

با این قیمت تخفیفش خیلی حال کردم. تاجر هستی شما؟ببخشید که میپرسم