2777
2789
عنوان

کمی مهربانتر...

183 بازدید | 15 پست

سلام خانما

من یه کاربر تقریبا قدیمی هستم ولی همانطور که تعداد پستهامو میبینید زیاد نظر نذاشتم .و این سومین تاپیک منه.نی نی سایت برام فقط گاهی در اوقات فراغتم بوده.اما کم کم متوجه ظرفیتهای سایت شدم اینکه میشه توش تجربه های خوبمون رو به اشتراک بزاریم  از هم چیز یاد بگیریم .به هم ارامش بدیم .و حتی باهمدوست باشیم .اما الان میبینم که سایت محل جولان عده ای شده که کنترل خشم ندارند و تا کسی رو مخالف نظر خودشون میبین شروع به لودگی و ناسزا گویی میکنن فکر میکنم این فضا باید تغییر کنه  بیاین کمی مهربانتر باشیم . با هم همدلی کنیم .و بجای ادعای روشنفکری در عمل اونو اثبات کنیم.اگر انتقادی داریم بدون بی ادبی مطرح کنیم.

برای تفکر و عقیده ی هم ذره ای احترام قائل نیستیم ...

فقط ادعا داریم ...

فقط شعار میدیم ؛

باد میندازیم

تو غبغبمونو با یه چهره ی روشنفکر‍‍انه میگیم که آره به سلیقه ها باید

احترام گذاشت ...

منتهی به سلیقه ای احترام میذاریم 

که مثه ما باشه !!!دوستان عزیز ؛ فضای سایت مجازیه  اما دلهای اعضاواقعیه.کمی مهربانتر...

هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند .    گاندی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم خوبی؟ نماز روزت قبول باشه 😍😍😍😍 درسته کاملا موافقم 

ممنون عزیزم.از شما هم قبول  .خدا کنه این جو تغییر کنه چون واقعا حیفه .میشه ازسایت استفاده بهینه کرد

ممنون عزیزم.از شما هم قبول  .خدا کنه این جو تغییر کنه چون واقعا حیفه .میشه ازسایت استفاده بهینه ...

😍😍😍😍، آره درسته، حتی من تاپیک سرکاری دیدم، تاپیک غیر اخلاقی دیدم و حتما شما هم دیدین، متاسفانه نمیدونم هدف بعضی از کاربر ها چیه،  من خودم همیشه تاپیک شاد میزنم، یا هر نوقع نظر مخالف دارم اول جمله میگم با تمام احترام به نظر شما 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
ناراحت نباش .شاید با مهربانی بشه جو رو درست کرد

به شوخی گفتم،

اما باز با این که گفتم با تمام احترام، باز هم حرف شنیدم متاسفانه

😍😍😍😍، آره درسته، حتی من تاپیک سرکاری دیدم، تاپیک غیر اخلاقی دیدم و حتما شما هم دیدین، متاسفانه ن ...

احسنت به شما .چه خوبه هرکس قبل از زدن تاپیک فکر کنه هدفش چیه .اطلاع رسانی درد دل فرهنگی اجتماعیی و کسانی که نظر میدن فکر کنن که اونور یه خانم حساس هست که دلش میخواد حتی در دنیای مجازی به سخره گرفته نشه و بهش اهمیت بدند

دلم میخواست این تاپیک رو تعداد بیشتری بخونن اما انگار نشد که بشه .شاید فضا مهربونتر میشد

اگه تاپیک میزدی جاریم منو کتک زد، قطعا الان صفحه 6 بودی

دلم میخواست این تاپیک رو تعداد بیشتری بخونن اما انگار نشد که بشه .شاید فضا مهربونتر میشد

چند روز پیش شوخی فان انجام دادم، زدم خواهر شوهرم منو کتک زد، کلی کاربر اومد، بعد گفتم شوخی فان بود، خواستم بدونم ایراد از تاپیک منه یا اینکه کاربرا از دعوا خوششون میاد، دیدم از دعوا لینک رو الان میزارم بین

این لینک تاپیکم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1783982/با-خواهر-شوهرم-کتک-کاری-ناجوری-کردیم