2777
2789
عنوان

شبای قدر نزدیکه

48 بازدید | 2 پست

بچه ها بیام قبل از دعا واسه خودمون واسه همه اونایی که گره های زیادی دارن تو زندگیشون.برا دل شکسته .برا اونایی که خونه یا سقف بالا سرشون ندارن.اونایی که منتظر پولن.اونایی که منتظر یه شغل خوب و ابرومند.اونایی که برای جشن عروسی و جهزیه دخترشون لنگند.اونایی که کنکورین .برای مریضا.برای ظهور اقا.میدونید اگ بگم خیلی زیاده و ممکنه جا بزارم ولی همه نیاز دارن به دعا مخصوصا اونایی که هیچی ندارن و دلشون خوشه یه امن یجیب .چشمشون به چیزی نیس الا دعای شما براهمه دعاکنید برای همه انشالله هرکی داره هر مشکلی سال بعد رفع بشه ماه بعد هفته بعد یا حتی روز بعد 🙇🙇‍🙇‍🙏🏻

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است

انشاالله مشکل همه حل بشه خیلی دوست دارم برم مسجد یا مصلا ولی دخترم دو سالشه اونجا اذیت میکنه بزارمشم پیش مامانم دلم پیششه شوهرمم شیفته😔😔😔

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤
انشاالله مشکل همه حل بشه خیلی دوست دارم برم مسجد یا مصلا ولی دخترم دو سالشه اونجا اذیت میکنه بزارمشم ...

من نمیتونم برم متاسفانه

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان