2821
2789
عنوان

دوستممم و شوهرمم

138 بازدید | 14 پست

من با یکی دو سالو خوردی دوست بودم همکلاسیم بود دختر خیلی خوبیه ولی یکم حس حسادت رو داره

بعد طی یه اتفاقاتی من دیگه باهاش ارتباطم خیلی کم شد(قبلنا روزی سه چهار بار زنگ میزدیم و در طول روز همش پیام میدادیم)

بعد شوهرم نیستش دیروز بهش پیام دادم گفت دعوتم کن خونت

و شوهرمم راضی نیست

به شوهرم گفتم میرم سینما با همین ویکی دیگه از همکلاسیام نوشت برام نه اصلا

و باز من پرسبدم خونه چی(بیاد یا نیاد)؟احتمالا بگه نه

من چی بگم به دوستم واقعا روم نمیشه اگرم بخام بپیچونمش میفهمه

کاربری دومم هست کاربری اولیم کوکوجانم

شوهرت خیلییی به همه چیزت کار نداره بنظرت؟

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.وزن کشی ششم۲۴/۳{۷۷}

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بگو کار دارم این روزا. هر وقت بتونم باهات هماهنگ میکنم و دیگه هم هماهنگ نکن. به همین راحتی

۱۴۰۱/۱/۱۰ امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷ امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم....خیلی خیلی ریزه.یککم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13🩵وزن سه سال و نیم 14کیلو❤️

میدونی حسوده ها میدونی شوهرتم خوشش نمیاداااا...ولی خب🫤

خب بخاطر همین اتفاقات و یسری دیگه از اتفاقات خیلی خیلی رابطم رو محدود کردم باهاش اصلا شاید دو هفته یکبار پیام بدم شایدم ندم

بگو ای وای عزیزدلم الان همسرم زنگ زد(یا برنامم رو چک کردم)دیدم یه سفر خیلی مهم داریم باید برم وسیله اینا بگیرم اصلا وقت ندارم

یا بگو فامیل شوهرم فوت کرده باید بریم شهرستان عزیزدلم انشالله یه تایم دیگه میبینمت عذر میخوام

یا بگو یه سفر خیلی یهویی و مهم برام پیش اومده نیستم قربونت برم باید برم چند وقت دیگه انشالله اگه قسمت شد میریم بیرون

یا بگو کلی مهمون واسم اومده عزیزم ببخشید اینا رفتن پس خبرت میکنم یه مهمونی دخترونه میگیریم گلم

و دیگه هیچوقتم دعوتش نکن😂❤️

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🎀تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

باسلام و تحیت

اولین توصیه ای که به شما می کنم اینه بعد از متاهل شدنتون هیچ وقت دوستان مجرد خودتون رو به منزل نبرید این کار عواقب بسیاری برای زندگی ها ایجاد کرده و اخلاقی نیست دوم اینکه شما وقتی که متاهل میشید باید دوستانتون رو از تفاوت زندگی بعد از متاهل شدن و قبل از اون آگاه کنید به دوستتون بفهمونید که شما الان متاهل شدید شرایطتون متفاوت شده باید به همسرتون و به زندگیتون بیشتر زمان بدید تا بتونید مجددا با دوستتون در ارتباط باشین و این مستلزم گذشت زمانه موفق و پیروز باشید

با تقدیم احترام

ایام به کام

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن .../ کامنتهای ما شعور مارو به نمایش میگذارن . سعی کنیم با شعور به نظر بیایم .اینکه سالها عقده و خشم فروخورده در ما تلمبار شده مشکل ماست ....

بگو کار دارم این روزا. هر وقت بتونم باهات هماهنگ میکنم و دیگه هم هماهنگ نکن. به همین راحتی

میفهمه خونه تنهام

بگم رفتم خونه مادرشوهرم یا اونا اومدن اینجا؟

😐 نمیدونم وقتی راضی نبست بیاد من کار دیگه ای میتونم بکنم؟

کاری به اومدن دوستت ندارم ولی واسه آب خوردنم اجازه نگیر سنت پایینه بعدا سوارت میشه ببخشید البته

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.وزن کشی ششم۲۴/۳{۷۷}

😐 نمیدونم وقتی راضی نبست بیاد من کار دیگه ای میتونم بکنم؟

چرا اجازه گرفتی چرا گفتی اصلا من وقتی میان شوهرم چیزی میگفت میگفتم یه دفعه اومدن حالا که چی تو خونه من حق ندارم خونمه هاا نکنه منکرش میشی

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز