z_m مدیر استارتر عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 3606 عنوان ته دیگ 2738 بازدید | 13 پست نمیدونستم عنوانشو چی بزنمیه چیری میپرسم بهم نخندید، میشه کاغذ روغنی بندازم ته قابلمه که ته دیگ نگیره کاغذ جزغاله نمیشه؟ گروه قرمز❤️ وزن 1397/03/12 | 20:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آراگوناث عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 8095 کاغذ روغنی برای فر هست. به جاش میتونی از برگ کاهو استفاده کنی. تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
z_m مدیر استارتر عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 3606 کاغذ روغنی برای فر هست. به جاش میتونی از برگ کاهو استفاده کنی. قابلمه خراب شده غذا بهش میچسبه دیگه تمیز کردن خیلی سختهگفتم اگه کاغذ روغنی بندازم شاید نچسبه گروه قرمز❤️ وزن
z_m مدیر استارتر عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 3606 کاغذ الومینیوم بزار شما امتحان کردی؟ گروه قرمز❤️ وزن
آراگوناث عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 8095 قابلمه خراب شده غذا بهش میچسبه دیگه تمیز کردن خیلی سخته گفتم اگه کاغذ روغنی بندازم شاید نچسبه کاغذ روغنی با حرارت زیاد میسوزه برای حرارت غیر مستقیم هست. کاهو هم خیلی راحت برنج ازش جدا میشه البته خیلی خوشمزه ست. من خودم عاشق ته دیگه کاهوام تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
z_m مدیر استارتر عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 3606 کاغذ روغنی با حرارت زیاد میسوزه برای حرارت غیر مستقیم هست. کاهو هم خیلی راحت برنج ازش جدا میشه البته ... به قابلمه میچسبه ازش جدا نمیشهالبته الان کاهو هم ندارم گروه قرمز❤️ وزن
kaniyaa عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5689 من شنيدم فويل بزاري ته ديگ نميشهالبته من رو گازم بي ته ديگ درست ميكنمشعله پخش كن ميزارم با شعله خيلي كمتو فر هم بزاري دم بكشه ته ديگ نميشه توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
mina72 عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 4966 وقتی برنج دم کشید و زیر قابلمه رو خاموش کردی سریع ته قابلمه رو آب بزنی ته دیگش راحت جدا میشه
آراگوناث عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 8095 ما قابلمه آلومینیومی داریم برای غذاها و برنج تفلون کم استفاده میکنیم ولی هرگز به قابلمه نمی چسبه ته دیگ تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
z_m مدیر استارتر عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 3606 ما قابلمه آلومینیومی داریم برای غذاها و برنج تفلون کم استفاده میکنیم ولی هرگز به قابلمه نمی چسبه ته ... قابلمه من سرامیکهولی الان خراب شده فقط سایز بزرگش که کمتر ازش استفاده کردم نمیچسبه گروه قرمز❤️ وزن