2777
2789

کاغذ روغنی برای فر هست. به جاش میتونی از برگ کاهو استفاده کنی. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاغذ روغنی برای فر هست. به جاش میتونی از برگ کاهو استفاده کنی. 

قابلمه خراب شده غذا بهش میچسبه دیگه تمیز کردن خیلی سخته

گفتم اگه کاغذ روغنی بندازم شاید نچسبه

گروه قرمز❤️ وزن 
قابلمه خراب شده غذا بهش میچسبه دیگه تمیز کردن خیلی سخته گفتم اگه کاغذ روغنی بندازم شاید نچسبه

کاغذ روغنی با حرارت زیاد میسوزه برای حرارت غیر مستقیم هست. کاهو هم خیلی راحت برنج ازش جدا میشه البته خیلی خوشمزه ست. من خودم عاشق ته دیگه کاهوام 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
کاغذ روغنی با حرارت زیاد میسوزه برای حرارت غیر مستقیم هست. کاهو هم خیلی راحت برنج ازش جدا میشه البته ...

به قابلمه میچسبه ازش جدا نمیشه

البته الان کاهو هم ندارم

گروه قرمز❤️ وزن 

من شنيدم فويل بزاري ته ديگ نميشه

البته من رو گازم بي ته ديگ درست ميكنم

شعله پخش كن ميزارم با شعله خيلي كم

تو فر هم بزاري دم بكشه ته ديگ نميشه

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

ما قابلمه آلومینیومی داریم برای غذاها و برنج تفلون کم استفاده میکنیم ولی هرگز به قابلمه نمی چسبه ته دیگ

ما قابلمه آلومینیومی داریم برای غذاها و برنج تفلون کم استفاده میکنیم ولی هرگز به قابلمه نمی چسبه ته ...

قابلمه من سرامیکه

ولی الان خراب شده 

فقط سایز بزرگش که کمتر ازش استفاده کردم نمیچسبه

گروه قرمز❤️ وزن