2777
2789
عنوان

نهایی و کنکور

77 بازدید | 12 پست

بچه ها من نیاز دارم به یه راهنمایی

من همیشه بچه درس خونی بودم سال پیش دهمم رو کامل خوندم ولی تستی نه تشریحی واسه خود مدرسه امسال یازدهم هم از اول سال خوب خوندم از اواسطم یکم تستی شروع کردم کلی الان جدی نهایی رو هارو تشریحی گاهی تستی غیر نهایی ها هم مطلق تستی کار میکنم که این منبعم رو تا اخر ماه دیگه تموم کنم برم سراغ منبع دیگه بنظرتو تلان شروع کنم روزی یه درس از دهم هم بخونم؟

چجوری باید مرور کنم؟ خیلی استرس دارم فکر میکنم کارمو درست انجام نمیدم روزی ۵ تا ۷ ساعت هم میخونم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نهههه

فعلا امسال و نمونه سوال های سال های قبل رو بخون

تا نهاییا تموم نشده دیتای جدید وارد مغزت نکن

سال دیگه شروع کن ماه به ماه از سال های قبل کم کم اضافه کن

تا اسفند تموم کنی

نههههفعلا امسال و نمونه سوال های سال های قبل رو بخون تا نهاییا تموم نشده دیتای جدید وارد مغزت نکن سا ...

الانم تصمیم دارم تا هفته دیگه کل درس های نهایی رو تموم کنم نمونه سوال هم حل میکنم واسه هر درس البته نهایی هارو یه بار بخش ترم دومشون رو کامل تموم کردم دوباره از اول دارم میخونم همرو

دیر نمیشه یعنی؟

انسانی شما چی؟

من ریاضی بودم زیادم حقیقتا درس نخوندم بجز دوازدهم که خیلی خوندم و همون سال اولم قبول شدم

استرس نداشته سعی کن خوب بخونی تلاشتو بکن و سعی کن رشته که دوست داری بیاری برات اول رشته اولویت باشه تا دانشگاه

من ریاضی بودم زیادم حقیقتا درس نخوندم بجز دوازدهم که خیلی خوندم و همون سال اولم قبول شدم استرس نداشت ...

اخه دانشگاه هم واسم خیلی مهمه دانشگاه ازاد نمیتونم برم دور هم باز خانواده نمیزاره

الانم تصمیم دارم تا هفته دیگه کل درس های نهایی رو تموم کنم نمونه سوال هم حل میکنم واسه هر درس البته ...

ببین خیلیا هستن سه چهارماه مونده به کنکور کلا جمع میکنن

یکش خود من ک از اردیبهشت شروع کردم واسه کنکور(اصلا کنکور نمیخواستم شرکت کنم ولی گفتم یه تیری تو تاریکیه)

مهمم نیست چی بیارم چون فقط لیسانسم الان مهمه برام

فقط قصد دارم برم دانشگاه

هیچوقت برای درس دیر نیست هیچوقت

الانم فقط رو نهایی و امتحانات مدرسه تمرکز کن

نهاییا رو خراب کنی روی معدل دیپلمت تاثیر قطعی داره

ولی اگه بخوای برای کنکور تاثیرشو ببینی میتونی بازم ترمیم کنی

الان کلا ذهنتو هدفتو همه چی رو بزار برای یازدهم

از اواسط مرداد وقت هست شهریورم هست

حالا در نظر میگیرم افتاده نداری ولی اگه افتاده داشته باشی چه برای یازدهم چه برای دهم بازم براش باید بخونی که اونم خودش باز یه مروره

این دوماه میتونی دوباره جمع کنی

ولی اینو بگم نهاییتو خراب کنی دوباره باید ترمیم کنی

صدم به صدم معدل کلت و معدل درسای نهاییت مهمه

معدل کل برای دیپلم

معدل نهایی برای کنکور

فقط نسبت به هرچی امیدتو و خوشبینیت رو از دست دادی نسبت به خودت و خواستت از دست نده

چون الان همه چیز متغیره

خودت اگر به خودت اطمینان داشته باشی قول میدم همه چی برات خوب پیش میره

موفق باشی

اخه دانشگاه هم واسم خیلی مهمه دانشگاه ازاد نمیتونم برم دور هم باز خانواده نمیزاره

شهر بزرگی؟ بستگی به خودت داره واقعا

ببین منم اول خانواده ام نذاشتن ولی خب چون خودم خیلی دوست داشتم برم با هزار مکافات و دو ترم مرخصی و اصرار التماس رفتم هزار کیلومتر اونور تر از شیراز تا مشهد و خیلی خوشحالم که رفتم اونجا خونه دیگه ام هست واقعیت اینه سختی زیاد داره ولی خب من دوسش داشتم