2777
2789
عنوان

خط به خط ماز

83 بازدید | 12 پست

کسی دارع؟استفادع کردین؟راضی بودین؟؟

با کدوم دبیران دارید ؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم👩🏻🎓📚 من دانشجوی فیزیوتراپی میشم حالا ببین کی گفتم👀💪🏻1405/4/9 عکس پروفایلم کراش این روزامه 😁💋🔥

من تشریحی کلاسینو دارم خوب درس میدن ولی ساعت کلاس زیادع بعد رو ۲X متوجه نمیشم اصلا

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم👩🏻🎓📚 من دانشجوی فیزیوتراپی میشم حالا ببین کی گفتم👀💪🏻1405/4/9 عکس پروفایلم کراش این روزامه 😁💋🔥

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوبه ولی باید یه پیش زمینه از قبل داشته باشی

یعنی از صفر نمیگن؟

چرا از اول کتاب شروع میکنن ولی خیلی سریع توضیح میدن اگه صفری خودتم باید کنارش کار کنی. منم تازه شروع ...

صفرم من

یعنی چه جوری در کنارم باهاشون کار کنم؟ تصمیم دارم فیلماش ببینم بعد بانک نهایی حل کنم کنارش

کدوم دبیران انتخاب کردی؟

من دیدم ساعت فیلم هاش کوتاه هست جذبش شدم کلاسینو حجمش زیاده

صفرم من یعنی چه جوری در کنارم باهاشون کار کنم؟ تصمیم دارم فیلماش ببینم بعد بانک نهایی حل کنم کنارش ...

رشتت چیه؟

من واسه ریاضی کرمی دارم نگاه میکنم دینی هم صائلی

بقیه رو هنوز شروع نکردم😭😂فیزیکم خسروی دارم نگاه میکنم مخصوص امتحان نهایی شو ولی تو ماز نیست

من یازدهمم خوبه ولی کافی نیست خودت باید یه دور بخونی سوال حل کنی من فعلا فقط زبانشو میبینم

چیو بخونم؟ جزوه یه دور بخونم یا کتاب؟

من میخوام فیلم ببینم بعد بانک نهایی حل کنم بنظرت اوکیه؟

زبان کدوم دبیر میبینی

رشتت چیه؟ من واسه ریاضی کرمی دارم نگاه میکنم دینی هم صائلی بقیه رو هنوز شروع نکردم😭😂فیزیکم خسروی د ...

تجربی

چیو بخونم؟ جزوه یه دور بخونم یا کتاب؟من میخوام فیلم ببینم بعد بانک نهایی حل کنم بنظرت اوکیه؟زبان کدو ...

کتابو بخون فقط کتاب جزوه رو هم نگاه کن اما در درجه اول کتاب

فیلم ببین بعد بخون بعد سوال حل کن به شکلا و نکات شکلم خیلی دقت کن

من زیست از فرهمند نیا نگاه میکنم زبان قیومی