2777
2789

سلام بچه ها

من خودم هیچی نمیدونم فقط الان اینو دیدم گفتم برا شمام بذارم لطفا ترروم نکنید

فاصل:

خانم اشکی، مهمان چند روز پیش ماه عسل که به بیماری خاص دچار بوده اند، در برنامه ای که میلیون ها ببیننده دارد، بیماری خود را مادرزادی و ناشی از ایدز اعلام میکند در حالی سال ٩١ در گفتگو با رادیو بیگانه علت بیماری اش را خون ناشی از حمله شیمیایی اعلام کرده بود..

تناقض

پشت پرده چیست؟

🔴 آیا یاسمن اشکی سفیر سند ٢٠٣٠ است؟

هر چه کلنجار رفتم تا مطلبی پیرامون این موضوع ننویسم نشد ! 

یاسمن اشکی ٨ خرداد در برنامه 

ماه عسل حضور داشت وی یک دهه است که سیستم ایمنی بدنش با بیماری ناشناخته و چیزی شبیه ایدز درگیر است و تا حدودی مثل معجزه بیماریش کنترل شده است.

✅ از اینکه او بیمار است شکی نیست،اما سوالاتی است که پاسخش حقیقتا نامعلوم است.

خانم اشکی گفت: به ایران آمده ام تا مردم ایران را از خطرات ایدز و بیماریهای مقاربتی آگاه کنم!؟

١_ ایشان با کدامین مجوز داخلی اقدام به آگاه بخشی در حوزه سلامت جنسی کرده است!؟ 

٢_ ایشان دیدارهایی با وزیربهداشت جناب دکتر هاشمی داشته است و از وی قول و قرارهایی هم گرفته است/ خانم اشکی از کدام کریدور توانسته است وقت ملاقات های خصوصی با وزیر بگیرد؟! 

٣_ چند درصد مردم دنیا دچار این بیماری هستند که وی قاطعانه اذعان داشت : سونامی این بیماری ١٠ سال آینده در راه ایران است !؟

٤_ اگر ایشان اینقدر کانال های قوی در کشور دارند که توانسته است دیدارهایی با وزیر ... داشته باشد پس چه نیازی به حمایت مردم از تولید واکسن پیشگیری از بیماری HPV دارند؟

٥_ آیا در آمریکا که این واکسن تولید شده است بصورت ملی به مردم تزریق یا خورانده شده است!؟ که شما با این دغدغه به ایران آمده اید!!

٦_ مهم ترین سوال بنده؛ چطور میشود شخصی که پزشک متخصص نیست بتواند بدنبال تولید واکسن در سطح ملی شود!؟ 

٧_ واکسن تولید شده در آمریکا مورد تاییدکدام نهاد آکادمیک پزشکی داخلی میباشد!؟

٨_ چرا ماه عسل در راستای اعتماد سازی کاذب ملی گام برداشته است!؟

✅ بد نیست بدانید تمام کسانی که این واکسن رو در امریکا دریافت کرده اند در حال حاضر در قید حیات نیستند و تنها بازمانده ی این بیماری خانم اشکی است!! که بنظر اینجانب اگر ایشان مرد بود هرگز برای چنین پروژه ی عظیمی انتخابش نمیکردند!؟

بهتراست بدانید در جهان عدد این بیماری به٢٠٠ تن نمیرسد!! چطور خانم اشکی نگران ٨٠ میلیون ایرانی هستند!!

✅ جمعیت جهان٧ میلیارد نفراست...

✍ پرستو مروجی 

موسسه پژوهشی یاسین عصر 

🌷

گر تو با بد ، بد کُنی پس فرق چیست ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ماه عسلم یه وقتایی چه افرادی رو میاره واقعا دلیلشو نمیدونم اون از الهام عرب اینم از این !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

عزیزم نیم ساعت پیش عین این متن رو گذاشتن.شما نگران نباش. گارداسیل سالهاست که تو ایران هست و خود من 4 سال پیش تزریق کردم. توی اروپا قبل از 12 سالگی به دختر و پسر تزریق میکنن. 

و عین هر داروی دیگه ایی میتونه عوارض داشته باشه. 

این خانم هم اگر جاسوس بود انقدر خنگ نبود که سوتی بده

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی

حارا یکی هم که اومده قدمی در راه بهداشت کشور برداره دادن ترورش میکنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

تو برنامه اصلا اصلا نگفت ناشی از ایدز . اصلا . گفت آرزو میکردم ایدز باسه که حداقل بدونم چیه و راه درمان داره تا حدی. و گفت شبیه ایدزه. چیزی بیش از این نگفت اینو مطمئنم

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
عزیزم نیم ساعت پیش عین این متن رو گذاشتن.شما نگران نباش. گارداسیل سالهاست که تو ایران هست و خود من 4 ...

واقعاااااا 

بچه ها ببخشید من نمیدونستم تکراریه

از همگی عذر میخام

گر تو با بد ، بد کُنی پس فرق چیست ؟ 
عزیزم نیم ساعت پیش عین این متن رو گذاشتن.شما نگران نباش. گارداسیل سالهاست که تو ایران هست و خود من 4 ...

اون اوایل که واکسن اومده بود ایرانی ها میگفتن ما نمیزنیم صرر داره کلی طول کشید تا فرهنگسازی شد حالا اون زمان مردم بی سواد بودن الان دیگه چرا؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏