2821
2789
عنوان

فضولای نی نی سایت

177 بازدید | 27 پست

یعنی یه سری آدم فضول که سرشون کلا توو زندگی بقیس ریختن اینجا

چقدر فضولی که سریع گزارش می زنی

بابا به کسی چه ربطی داره من یه شماره خواستم

اعتقادات مثلا ورژن جدیدتو نگه دار واسه خودت

خیار گندیدهههههههه

خود نی نی یار پاک میکنه الان به نی نی یار گفتی خیار گندیده فضول؟میاد بابت توهینی که بهش کردی تعلیقت میکنه🤣

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی گزارش نمیزنه خود نی نی یار پاک می کنه

دقیقا ولی ایشون کاش تعلیق کنن با این طرز حرف زدن

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

دیگه هیچی مثل قبل نیستقبلنا ما نی نی سایتی ها مثل خانواده بودیم تعدادمون کم بود ولی الان .....

چون پر از بچه سال و مرد شده

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

خود نی نی یار پاک میکنه الان به نی نی یار گفتی خیار گندیده فضول؟میاد بابت توهینی که بهش کردی تعلیقت ...

نه خودش می دونه چون توهینم کرد بهم توو اون تاپیک

دقیقا ولی ایشون کاش تعلیق کنن با این طرز حرف زدن

شما گزارش بزن تعلیق کنن

چرا به خودت گرفتی فحش دادم مگه؟؟؟ شما الان استاد ادبیاتی؟ ممنون که به من ادب یاد دادی دعاگوتونم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز