2777
2789

من خودم یه مدت بود حال خوبی نداشتم اصلا به خودم اهمیت نمیدادم اما چند وقته برای خودم خرید میکنم کتاب خریدم تا تو اوقات فراغتم بخونم البته هنوز کتابامو نخوندم 

خیلی مشکل دارم یکیش اینکه نمیتونم نه بگم 

مثلا وقتی درس دارم خانواده شوهرم مهمون دارن یا مهمون میان نمیتونم بگم درس دارم اگه ام بگم ناراحت میشن 

الانم فصل امتحانام هست بخاطر امتحانای دانشگاه فعلا افطاری کسی دعوت نکردم .

چیکار کنم به خودم اهمیت بیشتری بدم به پوست و مو و تیپم بیشتر برسم 

همین الان همچین تاپیکی زده شد میتونی اونجا نظر بقیه رو هم بخونی

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خریدو حتما باید دو هفته ای ی بار ی وسیله بخرم چون افسرده میشم حالا از شال بگیر تا لاک و لباس و غیره 

کتاب فعلا نمیخونم جز کتابای دانشگاهم ک فقل امتحانامه 

ب موهام همیشه روغن نارگیل و ارگان میزنم 

پوستمم جدیدا جوش ریز میرنه ک یکم خسته رسیدگیشم ای چند روز رفتم دکتر حالا باید برم نسخشو بخرم

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم

راستی لطفا خانم هایی که هیلی به خودشون میرسن هم نظر بدن

من موهام تا سرشونه هامه موهامو در اولین فرصت باید رنگ کنم چون دو رنگ شده 

میخوام مشکی کنم الان قهوه ای هست 

موهام خیلی زبر و شکننده شده بجز روغن آرگان

چه چیزی موثره 

راستی اگه میشه بگید چطور بعضیا انقدر همیشه مرتبن و موهاشون همیشه اتو شده است 

موهاشون آسیب نمیبینه

خب تايم بذار براي انجام اينكارا مثلا هرماه ٢بار ارايشگاه برو اگ بيشتر وقت نداري هر ٣ماه رنگ كن ريشه موهاتو اگ اهل رنگى ... لباساي جديد بخر البته ن افراط ن تفريط ... از ماسك هاى صورت خونگى يا اماده  استفاده كن. كارى نداره هروز شايد لازم باشع ١ساعت وقت بذاري از دوش گرفتنو مرتب كردن مو ...

:) هرماهم لوازم ارايش بخر چيزايي جديد ادم رو ب ذوق مياره ك استفاده كنه 😂🙈

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!

درباره خانواده همسر 

ب همسرتون بگید ک مراعاتتونو کنن ، تو ایام امتحانات

هر چیزی ک‌واقعا نیاز دارید  بخرید

نه اینکه صرفا برید خرید  بدونه اینکه چیزی احتیاج داشته باشید ، این میشه ولخرجی و بی درایتی...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
من خریدو حتما باید دو هفته ای ی بار ی وسیله بخرم چون افسرده میشم حالا از شال بگیر تا لاک و لباس و غی ...

عزیزم شما دانشجویی؟

بارپاری دوران دانشجویی سخت نیست 

منم دوست دارم باردار بشم اما میترسم سخت باسه 

ترم چهارم کارشناسی ام

مث من باش 

دیشب رفته بودیم مهمونی وقتی برگشتیم شوهرمو آوردم جلو آینه میگم جاااان من نگاه کن اون دختری که تو آینه میبینی امشب تو مهمونی تک بود بی همتا بود😎 تیپشو نگاه کن توروخدا یه دونه اس😍 خلاصه شوهرمو هم مجبور کردم یکم ازم تعریف کنه.

اعتماد به نفس نیسکه لامصب اعتماد به سقفه☹

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

من خودم هميشه موهامو اتو ميكنم بلافاصله بعد از حموم قبلش از ٢فاز استفاده ميكنم ك حرارت كمتر موهامو بسوزونه ولي در كل رنگ و اتو و سشوار موهارو ميسوزونه ... كراتينه كردن هر ٢ماه باعث ميشه موهات هميشه لخت باشه بدونه اتو 

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!
راستی لطفا خانم هایی که هیلی به خودشون میرسن هم نظر بدن من موهام تا سرشونه هامه موهامو در اولین فرص ...

لازم نیست موهاتونو با اتو و ... از بین ببرید 

همین ک همیشه لباس مرتب و هماهنگ و معطر بپوشید 

و ب موهاتون گل سری یا تلی یا کشی  ببندید 

خودش کافیه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
مث من باش  دیشب رفته بودیم مهمونی وقتی برگشتیم شوهرمو آوردم جلو آینه میگم جاااان من نگاه کن او ...

مردها  تصورات  و ذهنیت شون

از حرف های خوده ما خانم ها ، نشات میگیره !!

احسنت ب سیاستتون👌🏻

کجا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1823049/چقدر-بخ-خودتون-اهميت-ميدين-و-چطوري?postId=60733262

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید