سلام بچها.بچها من خیلی از تیپم بدم اومده اصلا روحیم رو باختم.من چادریم و بخاطر شغل شوهرم نمبتونم بردارم هر چند دوست دارم ولی خب مجبورم یعتی اگرم مانتویی باشم بی حجاب نمیخام باشم میخام بیشتر راحت باشم چون چادر راحتی رو میگیره.خیلی اعتقاداتم معمولیه نه از اینور میفتم نه از اونور.حالا میشه پیشنهاد بدید که جطور با چادر هم اسپرت و خوش تیپ باشم.بخدا روحیم گرفته.البته گردش و مسافرت بریم بر میدارم یا وقتی که رانندگی میکنم.در کل دوسش ندارم😭شرایط برداشتنشم ندارم.اصلا گاهی میگم نه مانتویی ام نه چادری ولی خب بیشتر چادر میپوشم.برم مهمونی لباسای شاد میپوشم با شال ولی بیرون مغازه کار داشته باشم مقنعه چون روسری سخته با چادر.دوست ندارم روحیم گرفته بخاطر تیپم.میشه پیشنهاد و نظر یدید برام
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظر من کسی که چادر سرمیکنه میخواد لباسش و اندامش جلب توجه نکنه پس بهتره ساق دست رنگیو کفش پا ...
من صرفا زمانی که دانشگاه بودم اونم بخاطر تعداد زیاد پسرهای کلاس چادر میپوشیدم تا اندامم تو چشم نیاد و فک میکنم با چادر دیگه اندام دیده نمیشه و صورت پو دست مشکل نداره
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
روسری خوشگل بخر سعیکن استین مانتوت ساده ساده نباشه واسه مانتو از پاچه هایی مثل کنف استفاده کن ...
30سال کلا چون یکم تپلم شوهرم رو مانتوهام حساسه.کلا حساسه چون مهمونی که میریم چادر رو برمیدارم میگه مانتو بی ایراد باشه.شوهرم خیلی حساسه به رون پا که بیفته تو شلوار گردنت که پیدا شه و....
نن چادریم اما به جز دانشگاه مقنعه سرم نمیکنم...برا کارا روزنره چنتا روسری نخی دور دست دوز دارم ک رتگی رنگی هستن و یکی از رنگاشون با مامتوم سته..شلوار هم کرم یا مشکی یا جین ک بستگی به کفش هام دمپا یا تنگ میپوشم و برا کتونی هم از شلوار راسته ها بین کتان و نخ هستن ک یجوری تارو پودشون مشخصه و شلوار دمپا میپوشم و برا تیپ رسمی شلوار تنگ میپوشم...روسری بیشتر میپوشم چون خوش فرم تر وامیسته و اگ شال هم بدارم شبیع به روسری سه گوش میکنم ...و چادر هم چنتا دارم برا روزنرگی برا مهماتی و ک مدلش صدفی ک مدل بالاش عربی هس میپوشم
اگه چادر رو دوس داشته باشی راحت میتونی جمعش کنی عزیزم قبلا مانتویی بودی؟؟
نه نبودم ولی چون آزادیم رو میگیره دوسش ندارم وگرنه مشکل دیگه ای ندارم بعد گاهی تیپ این بازیگرا میبینم میگم چقدر خوش تیپن ما هر چقدر تیپ بزنیم تو زیر چادر دیده نمیشه غصه میخورم
نه نبودم ولی چون آزادیم رو میگیره دوسش ندارم وگرنه مشکل دیگه ای ندارم بعد گاهی تیپ این بازیگرا میبین ...
عزیزم چرا دوس داری دیده بشی
من شخصا لباسی که میگیرمو تیپی که میزنم برای دل خودمه
گاهی شده مثلا خواهرم گفته این مانتو رو کی گرفتی در صورتی که چند بار پوشیدمش
زمان دانشگام یه استاد داشتم که یه دختر جوون سی و دوسه ساله بودخدا شاهده به قدری خوشتیپ و خوشگل بود که همیشه محوش میشدم.چادری بود.همیشه کفش پاشنه بلند شیک پاش بود و رنگشو با روسریش و کیفش ست میکرد.خیلی تیپ قشنگی داشت اونقدر خوب بود که یه مدت منو جو گرفت که چادری بشم و نثل اون تیپ بزنم