سلام بچها.بچها من خیلی از تیپم بدم اومده اصلا روحیم رو باختم.من چادریم و بخاطر شغل شوهرم نمبتونم بردارم هر چند دوست دارم ولی خب مجبورم یعتی اگرم مانتویی باشم بی حجاب نمیخام باشم میخام بیشتر راحت باشم چون چادر راحتی رو میگیره.خیلی اعتقاداتم معمولیه نه از اینور میفتم نه از اونور.حالا میشه پیشنهاد بدید که جطور با چادر هم اسپرت و خوش تیپ باشم.بخدا روحیم گرفته.البته گردش و مسافرت بریم بر میدارم یا وقتی که رانندگی میکنم.در کل دوسش ندارم😭شرایط برداشتنشم ندارم.اصلا گاهی میگم نه مانتویی ام نه چادری ولی خب بیشتر چادر میپوشم.برم مهمونی لباسای شاد میپوشم با شال ولی بیرون مغازه کار داشته باشم مقنعه چون روسری سخته با چادر.دوست ندارم روحیم گرفته بخاطر تیپم.میشه پیشنهاد و نظر یدید برام
یه مدت تیپ منم چادری بود بخاطر شغل پدرم یه جاهایی میرفتیم ....کت شلوار مشکی دوختم تا یکم زیر باس ن با شلوار راسته و کفش پاشنه بلند مشکی براق و روسری ساتن مشکی ۴ گوش رو مدل دار میبستم چادرمم حریر نازک بود خیلی دوس داشتمش ...شوهرم نمیزاره چادر سر کنم 😑به حدی خوشگله میگه تو چشمتری با چادر
در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من روسریمو سرم میکنم تا وقتی دوباره برگردم خونه اصلاا تکون نمیخوره
موقع رانندگی و بچه بغل کردنم راحتم
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
یه مدت تیپ منم چادری بود بخاطر شغل پدرم یه جاهایی میرفتیم ....کت شلوار مشکی دوختم تا یکم زیر ب ...
من مشکی زیاد میپوشم تو میتونی نقره ای خاکستری یا خاکی بپوشی
در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
عکس های آناشید حسینی رو ببین با حجابه و مد روز زیر چادر میتونی بپوشی مثلشونو
دقیقا منم زیر چادر تیپم اونجوریه
اگه چادر رو دوس داشته باشی راحت میتونی جمعش کنی عزیزم
قبلا مانتویی بودی؟؟