2777
2789
عنوان

تیپ من

1022 بازدید | 46 پست

سلام بچها.بچها من خیلی از تیپم بدم اومده اصلا روحیم رو باختم.من چادریم و بخاطر شغل شوهرم نمبتونم بردارم هر چند دوست دارم ولی خب مجبورم یعتی اگرم مانتویی باشم بی حجاب نمیخام باشم میخام بیشتر راحت باشم چون چادر راحتی رو میگیره.خیلی اعتقاداتم معمولیه نه از اینور میفتم نه از اونور.حالا میشه پیشنهاد بدید که جطور با چادر هم اسپرت و خوش تیپ باشم.بخدا روحیم گرفته.البته گردش و مسافرت بریم بر میدارم یا وقتی که رانندگی میکنم.در کل دوسش ندارم😭شرایط برداشتنشم ندارم.اصلا گاهی میگم نه مانتویی ام نه چادری ولی خب بیشتر چادر میپوشم.برم مهمونی لباسای شاد میپوشم با شال ولی بیرون مغازه کار داشته باشم مقنعه چون روسری سخته با چادر.دوست ندارم روحیم گرفته بخاطر تیپم.میشه پیشنهاد و نظر یدید برام

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس های آناشید حسینی رو ببین با حجابه و مد روز زیر چادر میتونی بپوشی مثلشونو

مــن کــه اصــرار نــدارم تــو خــودت مــخــتـارے یــا بــمـان یــا کــه نــرو یــا نـــگـــهـــت مے دارم  

اتفاقا من از مقنعه بدم بیاد مگه مدرسه است.چادریم ولی همیشه روسری و شال زیرش سرم میکنم.جنس خوب بگیر که خوب وایسته.رنگای شاد و خوب.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

خب مثلا جاهايي كه شوهرت دوس داره بپوش من تو فاميل ميپوشم مثلا بيرون هم بستگي به منطقه اش داره جنبه دار باشن يا نه 

خيليا با چادر هم خوش تيپن

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید