سلام بچها.بچها من خیلی از تیپم بدم اومده اصلا روحیم رو باختم.من چادریم و بخاطر شغل شوهرم نمبتونم بردارم هر چند دوست دارم ولی خب مجبورم یعتی اگرم مانتویی باشم بی حجاب نمیخام باشم میخام بیشتر راحت باشم چون چادر راحتی رو میگیره.خیلی اعتقاداتم معمولیه نه از اینور میفتم نه از اونور.حالا میشه پیشنهاد بدید که جطور با چادر هم اسپرت و خوش تیپ باشم.بخدا روحیم گرفته.البته گردش و مسافرت بریم بر میدارم یا وقتی که رانندگی میکنم.در کل دوسش ندارم😭شرایط برداشتنشم ندارم.اصلا گاهی میگم نه مانتویی ام نه چادری ولی خب بیشتر چادر میپوشم.برم مهمونی لباسای شاد میپوشم با شال ولی بیرون مغازه کار داشته باشم مقنعه چون روسری سخته با چادر.دوست ندارم روحیم گرفته بخاطر تیپم.میشه پیشنهاد و نظر یدید برام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!