2777
2789
عنوان

خانما نامزدم

211 بازدید | 20 پست

من نامزدم رو (فعلا پارتنره) گاها بهش حس خنثی یا دوست داشتن عادی دارم این طوری نیستم خیلییی زیاد ببینمش قلبم به تپش بیوفته یا یه سری حساییی ک دخترا موقع دیدن عشق شون دارن

من نسبتا خنثی هستم

دوستش دارم اونم دوستم داره ابراز محبت و اینا میکنه

ولی من یکم همه چی برام انگار نرماله

مثلا دیدم دوستام براشون فقط یه شاخه گل میخرن تا چند روز رو هوان

من اصلا این طوری نیستم

نه این ک ناراحت باشم یا انرژی منفی

ولی در حد یک لبخند و تشکر

آنچنان چیزی ذوقمو خیلییی تشدید نمیکنه

۲ سال هم هست تقریبا باهمیم

شما هم همین طورین ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا همه دخترا هم موقع دیدن رلشون قلبشون تند نمیتپهاون مال عشق و کراشه ن رل

رل هم نه تقریبا نامزدی

ولی خب مثلا میبینم به چشم دوستام چه چیز هایی مهمه مثلا طرف در رو براشون باز میکنه تا چند روز پسره رو خدای خودشون میبیننن یا یه لاک براشون بخرن اوووو بیا و بیین ولی من انگار خیلی خنثی م

رل هم نه تقریبا نامزدی ولی خب مثلا میبینم به چشم دوستام چه چیز هایی مهمه مثلا طرف در رو براشون باز م ...

حالا که این حسو داری اون محبت میکنه؟ ینی مثلا گله نمیکنه که چرا زیاد خوشحال نشدی و اینا؟

برات خرج میکنه؟

رل هم نه تقریبا نامزدی ولی خب مثلا میبینم به چشم دوستام چه چیز هایی مهمه مثلا طرف در رو براشون باز م ...

خودت میگی تا چند روز

حالا واش اون چند روز نگرانی

نگران نباش همه با وصال ب فصال میرسن

اقا درخواست نده سرگیجه گرفتم، شصتمم نای رد کردن نداره

دوازده ساله زنش شدم و همچنان همین حسو دارم.

حس دوست داشتن واقعی ولی آروم یا عشق آتشین ؟

من اصلا نمیتونم اون آتشینه رو داشته باشم همش انگار

همه چی همه کاراش برام نرماله و خیلی واااااااو نیست 😂

در حالی ک همهههههه جوره تلاش کرده برام

من پنج ساله ازدواج کردیم هروقت میخواد از سرکار بیاد دستوپامو گم میکنم هیجان زده میشم هنوزم که هنوزه

وای جدی میگیییی خوش به حال همسرت خانم به این گوگولی ای داره 😍🥹😂

من حس میکنم خنثی م

به چیا فکر میکنی یا چطور باهاش رفتار میکنی که این شوق و ذوق رو داری همیشه

حالا که این حسو داری اون محبت میکنه؟ ینی مثلا گله نمیکنه که چرا زیاد خوشحال نشدی و اینا؟برات خرج میک ...

خیلییی خرج میکنه

رفتیم مثلا برای آشنایی خانواده ها تو یکی از معروف ترین هتل های شهر

تو دوران دوستی گل و طلا و لباس و خرجی و همه چی برام فراهم میکنه

ولی انگار همه چی برام نرماله

آنچنان شووووق و ذوق و به قول معرف قلب اکلیلی ندارم

در حد خوشحالی لحظه ای

نه گله نمیکنه

وای جدی میگیییی خوش به حال همسرت خانم به این گوگولی ای داره 😍🥹😂من حس میکنم خنثی م به چیا فکر میکن ...

خب میدونی من فقط با اون بهم خوش میگذره فکراینکه وای الان میاد خونه دوتایی یه فیلم هیجانی میبینیم دوتایی میریم دور دور همینا هیجان زده ام میکنه کلا از صبح برنامه میریزم که وقتی میاد خونه چیکارکنم بهمون خوش بگذره و واقعا خوش میگذره

خیلییی خرج میکنه رفتیم مثلا برای آشنایی خانواده ها تو یکی از معروف ترین هتل های شهر تو دوران دوستی گ ...

اتفاقا کار تو درسته

این حالت بهش نشون میده که اون هزینه و خرج ها برای تو عادیه و نرماله برای همین زمان که میگذره برات بیشتر هم هزینه میکنه

این حالی که داری از اول اینطوری بودی؟ مثلا موقعی که از خانوادتم یه کادویی دریافت میکردی ذوق زده نمیشدی؟

خب میدونی من فقط با اون بهم خوش میگذره فکراینکه وای الان میاد خونه دوتایی یه فیلم هیجانی میبینیم دوت ...

خدا کنار هم خوشبختتون کنه عزیزم

من تازه ۲۳ سالم هست همش میترسم زود باشه برا ی ازدواجم برای همین اصلا شوق و ذوقی که همه برای رسیدن به عشقشون دارن رو ندارم

خیلی بده

خدا کنار هم خوشبختتون کنه عزیزم من تازه ۲۳ سالم هست همش میترسم زود باشه برا ی ازدواجم برای همین اصلا ...

همسنیم که🤣اصلانم زود نیست بعدشم ازدواج قرار نیس باعث بشه فرصتای زندگیتو از دست بدی من بعد ازدواج با تشویق شوهرم درس خوندم گواهینامه گرفتم مربی بدنسازی شدم فقط باید یه پارتنر حامی داشته باشی اونوقت ازدواج و زندگی مشترک اصلا ترسناک نیست