2777
2789
عنوان

جواب مثبت بدم؟

613 بازدید | 56 پست

بچه هاااااااا سلاااااااام   

دیشب مهمونامون اومدن منم چون می شناختمش میخوام جواب مثبت بدم اما چند روز دیگه   

اما فعلا نمیخوام ازدواج کنم تا چند سال دیگه   چون سنم کمه (۱۹ تقریبا)

کارم درسته؟ 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی علف شیرین اومذه ما چیکاره ایم؟

منظورم اینه که کارم درسته؟

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

عقد طولانی خوب نیست

جدا از اینکه سردی میاره گرفتاری های خودشو داره

من اگه جات بودم و طرف رو قبول داشتم بخاطر سن صبر نمی کردم

14سالت نیست که

19سالته

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

قضیه چیه چی به چیه کی به کیه 

دوماد کیه چیکارس 

رییس کدوم ادارس 

عروس چقد قشنگه شله شله شله شله  من قاطی کردم 

از اول بگو بینم جریان چیه

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

ازدواج نکن 😑

خخخ چشم