2777
2789
عنوان

خانماي واردبه اينستايه لحظه بياين

121 بازدید | 17 پست

سلام بچه هامن ميخوام اينستانصب كنم چه جوري بايداين كاروانجام بدم؟برنامشودارم بايدشماره تلفنموبزنم توقسمت شماره بعديه كدواسم مياداونوبزنم توگوشيم وصل ميشه؟بداون كدميشه پسوردم ديگه؟

❤️🍭🍡👸🔥🌟💚💙💎

اون کد رو بزنی وارد میشی میگه اسمت و پسورد بزن 

اسمی ک میزنی میشه ایدیت پسوردی ک میزنی همون پسورد دیگه 

من سختیُ کنار اونی که دوسش دارم ترجیح میدم به آرامش پیش کسی ک بهش حسی ندارم..❤👫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون کد رو بزنی وارد میشی میگه اسمت و پسورد بزن  اسمی ک میزنی میشه ایدیت پسوردی ک میزنی همون پس ...

أهان يعني پسوردهرچي كه خودم بخوام ميتونم بزنم؟

❤️🍭🍡👸🔥🌟💚💙💎
بهتره با ایمیل بری چون اگه با شمارت بری تمام کسایی که انستا دارن و شمارتو دارن تو کانکتشون میتونن پی ...

اهان بعداگه باايميل برم پسوردايميلم ميشه همون پسورداينستام؟

❤️🍭🍡👸🔥🌟💚💙💎
بهتره با ایمیل بری چون اگه با شمارت بری تمام کسایی که انستا دارن و شمارتو دارن تو کانکتشون میتونن پی ...

اگه توی حریم خصوصی اون قسمت پیدا نشدن رو بزنی دیگه نمیتونن

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
اگه باايميل برم چي؟همون پسوردايميلم ميشه رمزاينستام؟

نه اونم باید خودت یه پسورد بزنی 

من سختیُ کنار اونی که دوسش دارم ترجیح میدم به آرامش پیش کسی ک بهش حسی ندارم..❤👫
نه پسورد اینستات همون میمونه تا وقتی ک خودت تغییرش ندی تغیری نمیکنه 

ببخشيدمن يكم گيجم منظورم اينه كه ايميلموميزنم پسوردايميلمم ميزنم بعدش ديگه باهمون پسورداينستام بازميشه ديگه ؟

❤️🍭🍡👸🔥🌟💚💙💎