2789
عنوان

زایمان زود رس

864 بازدید | 100 پست

سلام خانما راهنمایی میخوام من هفته 30 بارداری هسم دیروز سه تا امپول بتا متازون زدن برام قراره امروزم بزنن با شیاف دادن بهم دهانه رحمم یه سانت باز شده بود کسی تجربه ای داره لطفا راهنمایی کنه میترسم

خدایا گل پسرم امیرحسین وگل دخترم آوا رو برای ما حفظش کن خدا همه اونایی که نی نی دلشون میخواد رو دامنشون و سبز کنه ایشالا🧿🧿❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آمپول پرولوتون برات تجویز نکردند 

نه عزیزم تادوهفته دیگه بنظرتون به دنیا میاد یا میمونه کسی ازاین امپولا نزده تاحالا ؟

خدایا گل پسرم امیرحسین وگل دخترم آوا رو برای ما حفظش کن خدا همه اونایی که نی نی دلشون میخواد رو دامنشون و سبز کنه ایشالا🧿🧿❤️❤️
فقط استراحت كن همين انشالله ك چيزي نيست  اينا واسه پيشگيريه

خدا کنه خیلی میترسم گف استراحت معتلق داشته باش

انشاا... که خیره فقط استراحت مطلق بخواب وحمام نرو توالت فرنگی وحتی ظرفم نشور فقط بخواب واینکه خودتوس ...

ینی این امپولو زدن تاچن هفته دیگه بدنیا میاد؟

نه عزیزم تادوهفته دیگه بنظرتون به دنیا میاد یا میمونه کسی ازاین امپولا نزده تاحالا ؟

آمپول خیلی کمک میکنه از دکترت بپرس اگه بشه برات تجویز کنه اثرش خیلی بیشتر از شیافه

تو همین سایت یکی از بچه ها بود از هفته 19 دهانه رحم باز شده بود 

با شباف و استراحت هفته 40 زایمان کرد

چجوری فهمیدی باز شده؟ علایم داشتی؟

رفتم ماینه شدم فهمید خیلی کمردرد داشتم با دل دردکه درد پریودی بود دراز میکشیدم بدتر میشدم یه ذره هم ازم اب رفتش

آمپول خیلی کمک میکنه از دکترت بپرس اگه بشه برات تجویز کنه اثرش خیلی بیشتر از شیافه تو همین سایت یکی ...

اها پس بستگی به استراحت وامپول داره ممنون عزیزان 

نه اون براتشکیل ریه اس بگو برات سولفات تزریق کنن تنهاراه حلچش اونه حتی پرولوتن هم تاحدکمی جلوشومیگیر ...

اهافردا دوباره وقت دکتر دارم ببینم چی میشه دعام کنید سخته میترسم