2821
2789
عنوان

چرا این مدلی شدم جدیدا

105 بازدید | 17 پست

برام ی کیس ازدواج پیش اومده

فعلا ب کسی نگفتم

ب دوست پسرمم نگفتم اصلا

موندم اگه خونوادم بفهمن ک خاستگار دارم چطوری بگم نه و چه بهونه ای بیارم ب غیرازینکه راهشون دوره

اخه میدونی چیه دوست پسرم من هیچی نداره ماشینش خراب شد میخواد بفروشه تو کافه کار میکنه با حقوق15 تومن ک همش میره برای قسط و بدهی و اجاره خونش

یبار تاحالا نشده ازون15 تومن 5 تومنشو کنار بزاره منو ببره رستوزان

بعشم میگم میگه تو میدونی ک حقوقم خورد خورد واریر میشه

الان من ب بابام جطوری بگم بابا من یکیو دوست دارم اما هیچی نداره؟

برای تولدم فک کردم ی چیزایی تو سرشه اما شب قبلش دعوامون شد فرداییش گفت بیا از دلت میخوام در بیارم رفتم دیدم ی شومیز و شلوار گذاشته تو پلاستیک داد بهم

انتظار داشتم ی کیکی ی شمعی بخره

چون من برای تولدش خیلی هزینه کردم هودی خریدم اویز چشم خریدم کیک خریدم نزدیک1 تومن پول دادم گوشت و قارج خریوم براش بورک قارچ و گوشت درست کردم..

انتظار بیشتری داشتم ازش برای عیدم براش تیشرت خریوم با قاب گوشی

فقط میگه تولیاقتت بیشتره..

همین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حقوق ۱۵ میلیونی در ماه، با این نرخ تورم رو به رشد، از پس ِ تامین مخارج یک خانواده برمیاد؟

از پس هزینه های اجاره خونه برمیاد؟

این آقا حتی امنیت شغلی هم نداره و تضمینی نیست که این حقوق ۱۵ میلیونی رو هرماه و به طور مداوم، دریافت کنه.

حتی اگر این آقا پسر، ۲۰ ساله هم باشه،

باید بدونه که از کار کردن توی یک کافه، هیچ چیز عایدش نمیشه. باید دنبال درس و ادامه تحصیل و کار مرتبط با رشته ی تحصیلی اش باشه، نه دنبال یللی تللی کردن تو کافه های مردم.

By the sun and the light of the sky, The leper grows sorrow, When the moon rises above the barley field, A child is eaten, Tears as red as a flower falls at night. Leper.Seo Jeong Ju

پس عزیزم بگیر نیست باهاش داری تجربه کسب میکنی . ... ازخواستگارت چی میدونی ؟

خاسنگارم27 سالشه و ترکه

207 داره و وضش مالیش خوبه

خالش رفیق خونوادگیمونه

مثه اینکه پترسال رفته بودیم خونه خالشون منو تو پارک دید

بعدش میام داد بهم از اینستا

چن روز پیش ب خالشون گفت بعد پسره اومد بهم گفت ک خالم گفته اگه اوکیی من ب پامانش رنگ بزنم

من فعلا گفتم نه چن ماه زمان میخوام

من22 ام اون24 میگه میخوام بگیرمت ولی فعلا پول ندارمبعضی اوقات شارژو بستشو من میزنم

اصلا حتی فرض کنیم این آقا بیاد خواستگاری شما،

یعنی شما میخوای باهاش ازدواج کنی؟

By the sun and the light of the sky, The leper grows sorrow, When the moon rises above the barley field, A child is eaten, Tears as red as a flower falls at night. Leper.Seo Jeong Ju

حقوق ۱۵ میلیونی در ماه، با این نرخ تورم رو به رشد، از پس ِ تامین مخارج یک خانواده برمیاد؟ از پس هزین ...

در ب در دنباا زمینه ک گل خونه راه بندازه

منم تو سنیم ک هرگاه ممکنه ی خاستگار خوب بیاد نمیتونم بخاطر ی پسری ک معلوم نیست وضع مالیش اوکی میشه یا نه سرونوشتمو خراب کنم ک

در ب در دنباا زمینه ک گل خونه راه بندازه منم تو سنیم ک هرگاه ممکنه ی خاستگار خوب بیاد نمیتونم بخاطر ...

سرمایه داره که بتونه به طور مستقل، گل خونه راه بندازه؟

راجع به بیزینسی که میخواد راه اندازی کنه، به اندازه کافی تحقیق کرده؟ اطلاعات کافی داره؟ یا مثل وعده وعیدهاش برای ازدواج با شما ست؟

دوسش ک دارم😕ی ساله باهاشم

والا خودت میدونی

ولی هر تصمیمی گرفتی باید پاش وایستی نه اینکه شونه خالی کنی و نقش قربانی رو بازی کنی.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز