2777
2789
عنوان

سفر به همدان

| مشاهده متن کامل بحث + 12901 بازدید | 34 پست

میتونین هتل بگیرین میتونید سوئیت که از ورودی شهر پلا کارت گرفتن دستشون دور باباطاهر هم هستن 

آثار باستانی برید تپه هگمتانه از اونجا بازار و میدون شهر 

بعد باباطاهر بوعلی بچرخین 

بعد برید گنج نامه سفره خونه هم داره چند جای دیگه مثل گنبد علویانهم خود شهر داره 

سوغاتی هم انگشت پیج  کماج تازه زرده داره که از بازار اول اکباتان و شهدا تازشو میپزن بخرید 

بعدم برید لاله جین که مرکز سفال بیست دقیقه بیرون شهره سفال بخرید بعد برید غار علیصدر خوش بگذرونید

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
این جاهای ک گفتین تو شهرن؟

اره فقط غارعلی صدر۶۰ یا۷۰ کیلومتربیرون شهره

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونین هتل بگیرین میتونید سوئیت که از ورودی شهر پلا کارت گرفتن دستشون دور باباطاهر هم هستن  آ ...

مرسی از راهنمایی،بازار سنتی هم داره تو شهر؟هوا چطوره؟

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍

سره این میپرسم درباره لباس سنتی چون تو مشهد از هرعکاسی پرسیدم لباسی سنتی مشهد 

گفتن ما لباس سنتی نداریم بیا با همون لباس قجری عکس بگیر😕

مرسی از راهنمایی،بازار سنتی هم داره تو شهر؟هوا چطوره؟

هواش که من هفته پیش بودم بارندگی بود ولی خوب بود بچه داری سویشرت ببر براش  بازار صنا یع دستی نداره بیشتر پاساژ و مغازه لباس ایناس  

من جای شما باشم  

اول وارد شهر شدم میرم دور باباطاهر که به ورودی شهر نزدیک تره اونجا هتل داره یا سویت اجاره میکنیم بعد میریم خود باباطاهر بعد با ماشین تپه هگمتانه از اونجا میتونین  برید امامزاده عبداله که همدانی اعتقاد دارن بهش بعد برید بوعلی بعد ماشینو پارکینگ پیدا کنید پیاده سنگ فرش شده برید مراکز خرید  بعد  فرداش برید گنج نامه  ناهار بخورید یه قسمتی داره تاریک دره که بالای گنج نامه هست اونجا برگردید برید لاله جین که بیرون شهره   غار علیصدر که ۵۰ کیلومتر فاصله داره

ببخشید استارتر منم یه سوال داشتم،همدان برای زندگی چطوره؟محله های خوبش کجاس؟

برای زندگی خوبه اما کار نه چون شهری نیست که صنعتی باشه کارخونه اینا نداره و شغل کمه و به دلیل هوای سردش زیاد خون گرم نیستن و همچنین خونه هم خیلی گرونه چون شهر تمرکز داره یه جا و باز نشده گرونه محله های خوبش هم استادان متخصصین میدان بیمه سعیدیه بالا و پایین دانشگاه اعتمادیه  شکریه مهدیه

هواش که من هفته پیش بودم بارندگی بود ولی خوب بود بچه داری سویشرت ببر براش  بازار صنا یع دستی ند ...

مرسی از راهنمایی💜

اینم بگم ما همدان رفتیم خاطره خوبی داشتیم از مردمش تا میفهمیدن مسافر هستیم خیلی کمکمون میکردن مثلا یه نمونه کوچیکش اینکه شوهرم رفته بود آب معدنی بخره بقالیه پولش رو نگرفته گفته شما مهمان هستین کلیم شوهرم رو تحویل گرفته بود که شب بیاین خونمون برای شام 

یا اینکه خونه ای که گرفته بودیم صاحبوخنش ماه بود شبش ما دیر اومدیم خونه شمارممون رو هم نداشت دیدیم تا ساعت 2صبح خابش نبرده بود و اومده بود سر خیابون بنده خدا فکر میکرده ما گمشدیم نگرانمون بوده