2777
2789

سلام میشه از تجربیاتتون در مورد لکه بینی بگید

من یازده هفته ام لکه بینی اول قهوه ای بود سه روز پیش بعد قطع شد امروز شده قرمز عصر دکترم میاد

سریه قبل دوییدم رفتم مطب گفت شیاف بذار شبی یه دونه 

برو حتما سونو کن ببین سالمه جنین یا نه

که خداروشکر سالم بود حالا امروز صبح دوباره لکه بینی داشتم که صورتی قرمز بود 

استراحت مطلق داد بهم ... میشه بکید چه کارایی باید بکنم؟ چی ضرر داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش منم داشتم .استراحت کن.شیافتو حتما بزار.نزدیکی به هیچ عنوان نداشته باش.درست میشه.سعی کن از توالت فرنگی استفاده کنی.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

من داشتم با همون شیاف البته من روزی دوتا استفاده کردم خداروشکر خوب شدم 

شما درد هم داشتید؟ من هیچ دردی ندارم یهو میرم دستشویی میبینم لک 

امروز سه تا لخته خون کوچیک‌دیدم دستمالمم سرخ شد خون غلیظ نبودا  

ترسیدم گفتم بیام از خانومای باردار اینجا سوال کنم

عزیزم زن داداش من از هفته ده افتاد به خونریزی تقریبا تا آخر بارداری اونم بعضی اوقات خیلی شدید میشد ولی خداروشکر دختر نازش سالم سالم و پنج ماه دنیا اومده ان‌شاءالله که چیزی نیست فدات شم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم نگران نباش منم داشتم .استراحت کن.شیافتو حتما بزار.نزدیکی به هیچ عنوان نداشته باش.درست میشه.سعی ...

بخدا خیلی مراعات میکنم

چون  یه سقط داشتم با کلی نذر و نیاز دوباره باردار شدم

نمیدونم جرا اینطوری میشه

عزیزم زن داداش من از هفته ده افتاد به خونریزی تقریبا تا آخر بارداری اونم بعضی اوقات خیلی شدید میشد و ...

توکل به خدا 

التماس دعا دارم 

خدا خودش کمکم کنه این بچه به دنیا بیاد راحت هر بلایی سر من میاد مهم نیست فدای سرش سختی و نگرانی فقط این طفل معصوم سالم به دنیا بیاد