2821
2789
عنوان

مامانم دیونه است 😑😐

121 بازدید | 18 پست

من با مادرشوهرم مشکل دارم

خیلی بدجنس

خیلی اذیت میکنه مداوم بی احترامی

یه مهمونی بریم انگار من نیستم

میره پیش شوهرم میشنه و باهاش حرف میزنه

امروز عصر میخواستن بیان خونه من

مامانم زودتر آمد

تا رسید به شوهرم گفت میره دنبال مادرت؟!

شوهرم گفت خبر ندارم

گفت واااا زشته زنگ بزن بهش مامان جون ساعت چند آماده ای بیام دنبالت 😐😐😐😐

به خدا دارم دیونه میشم

هیچی نگفتممم

شوهرم رفت بهش پیام دادم اصن راضی نیستم بریاااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا

فازت چیه

این پیام باعث میشه از چشم شوهرت بیوفتی

در ضمن نشستن مادر کنار فرزندش و صحبت کردن عادیه

دوست دخترش که نیس

و البته مادرت زن فهمیده و آدم حسابی هست

نمک زندگی من پسرم بود ولی 🖤نمک زندگی ام را به زمین پاشیدند🖤مجلس ختم گرفتیم کنار بدنش 🖤عوض فاتحه خوانی ، همگی خندیدند🖤هفت بار از جگر سوخته ام ناله زدم 🖤مرد و نامرد همه غربت من را دیدند🖤آمدم جمع کنم زندگی ام را از خاک 🖤دسته جمعی به من و گشتن من خندیدند🖤🖤🖤

شاید میخوان با خم گرم بگیرنکه تو و شوهرتو از هم جدا کنن دختر همون شوهرتو بدن به شوهرتتورو بدن به پس ...

دختر عموی شوهرتو*

گنگ: حضرتآیت اللهعلی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام رهبرم و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن با احترام به تمام عقاید قوم خانواده و حجاب یا بی حجابی و پوشش فرد مقابل عقاید: هر عقیده ای داری داشته باش ولی طرفدار حرومزاده نباش منظورمو گرفتی مرسی نگرفتی هم که دیدی مخالف حرفت گفتم ی کلام بگو و سلام برو خدا حفظت کنه

شاید میخوان با خم گرم بگیرن

که تو و شوهرتو از هم جدا کنن

دختر همون شوهرتو بدن به شوهرت

تورو بدن به پسر داییت

گنگ: حضرتآیت اللهعلی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام رهبرم و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن با احترام به تمام عقاید قوم خانواده و حجاب یا بی حجابی و پوشش فرد مقابل عقاید: هر عقیده ای داری داشته باش ولی طرفدار حرومزاده نباش منظورمو گرفتی مرسی نگرفتی هم که دیدی مخالف حرفت گفتم ی کلام بگو و سلام برو خدا حفظت کنه

شاید میخوان با خم گرم بگیرنکه تو و شوهرتو از هم جدا کنن دختر همون شوهرتو بدن به شوهرتتورو بدن به پس ...

می فهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم

نمک زندگی من پسرم بود ولی 🖤نمک زندگی ام را به زمین پاشیدند🖤مجلس ختم گرفتیم کنار بدنش 🖤عوض فاتحه خوانی ، همگی خندیدند🖤هفت بار از جگر سوخته ام ناله زدم 🖤مرد و نامرد همه غربت من را دیدند🖤آمدم جمع کنم زندگی ام را از خاک 🖤دسته جمعی به من و گشتن من خندیدند🖤🖤🖤

وا فازت چیه این پیام باعث میشه از چشم شوهرت بیوفتی در ضمن نشستن مادر کنار فرزندش و صحبت کردن عادیه ...

عادی!؟

جا نیست کنار همسرم میره صندلی میاره کنارش میشینی دستش و میزاره رو شونش عادی؟؟

یا برای دراوردن حرص دختر مردم؟!

می فهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم

عه عه عه🤨

این جمله معروف منه کی به تو اینو یاد داده؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز