2777
2789
عنوان

يعني ميشه ؟؟

369 بازدید | 21 پست

توروخدا ازتون ميخوام برام دعا كنين كه باردار نباشم 

خدايا ميشه الان به من نيني ندي و به اوناييكه كه چندساله چشم انتظارن بدي بخدا نميتونم بزرگش كنم كلي براي باردار شدنم برنامه ريزي كردم 

خدايا الان بهم نده كه شرمنده ي حضرت فاطمه بشم توروخدا دعا كنين برام توروخدا

نیلا دختر ناز من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برنامه رابطه و تخمکگذاریت چطوری بوده که نگرانی؟ شایدم مثل منی هر ماه استرس میگیری قبل پری

نه اينبار خيلي رابطمون مشكوك بود يه روز خونريزي داشتم اما كم همه علايمشو دارم بيبي چك زدم مثبت شد دوبار كه صبح زفتم آزمايش بتا دادم 

نیلا دختر ناز من
آخههههههههه چرااااااااااااااااااااااا دختر؟ بعدم خدا صلاح کارمونو بیشتر میدونه

آخه تو عقدم ازدواج دوممه اما شوهرم ميخواد  عروسي بگيره آرزو داره لباس دامادي بپوشه 

نیلا دختر ناز من
آخه تو عقدم ازدواج دوممه اما شوهرم ميخواد  عروسي بگيره آرزو داره لباس دامادي بپوشه

اها عزیزمممممممممم متوجه شدم اگر فکرمیکنی بارداری باید بدونی قلب تشکیل بشه قتله پس بجنب 

اصلا سقط نميكنم به هيچ عنوان 

باید زودددددددد بجنبی به شوهرت بگو جریانو زود یه کاری کنید مثلا دوهفتهدیگه که ماه رمضان تمام میشه جشن وراه بندازه باهرسختی که هست

باید زودددددددد بجنبی به شوهرت بگو جریانو زود یه کاری کنید مثلا دوهفتهدیگه که ماه رمضان تمام میشه جش ...

گفتم بهش عروسيمون از اولم عيد فطر بود يه جشن كوچيك و خودموني اما زوده كلي برنامه ريزي كرده بوديم

نیلا دختر ناز من