2821
2789
عنوان

مادر شوهرم بم گفت

274 بازدید | 19 پست

بیا برام پاکسازی کن (قبلا میکردم کار پاکسازی صورت و آرایشگری ولی از وقتی بچم دنیا اومده نمیکنم)منم گفتم نمیتونم بخدا بچم نمیزاره ک

بعد کمی تو حرفاش وسط حرفای دیگه ش آرایشگری و پاکسازی اصلا شغل نیست آدم ی شغل خوبی باید داشته باشه

جای من بودید چ حسی بتون دست میداد و چ عکس العمل ی نشان می دادین

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کار عار نیست

همینو میگفتم از کنارش بلند میشدم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

هیچی مگه قراره به هر حرفی عکس العمل نشون بدی؟

اتفاقا جواب حرف زور و توهینو باید داد وگرنه طرف مقابل بدتر میشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خب ی روز میرفتین خونش بچه را میدادی پسرش نگه داره براش انجام میدادی

اون بهش برخورده که شما دست رد بهش زدید اینجوری گفته

حیا چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده😍پررنگترین خط قرمز حرمته حرمت که شکسته شد دیگه نباید راه ارتباطی بمونه!!!!

تا حالا تجربه نکردم و امیدوارم هم تجربه نکنم

اما

با اخلاقیاتی که دارم

یا در لحظه جوابشو میدادم

یا سکوت میکردم و چیزی نمیگفتم چون حوصله ی بحث و دعوارو ندارم

به هر حال هرکسی نظراتش متفاوته

قرار نیس هرکسی نظرش با من متفاوت باشه

من ناراحت بشم یا حرصی بشم که بخوام جواب بدم

هیچی مگه قراره به هر حرفی عکس العمل نشون بدی؟

ندم ک پرو شن؟

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

ی پاکسازی جقدر وقت میگرفت ازتکم لطفی کردی اونم جوابت داده

مفت خور و سو استفاده گره

زایمان کردم سه ماه بعدش اومد دیدن من و بچه م پونصد هزار آورد

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز