2821
2789
عنوان

مامانم خستم کرده

211 بازدید | 24 پست

همش میگه این گرونه زیاد نخور اون گرونه نخور یه آش درست کرده یزره کشک ریختم روش نمیدونید چکار کرده نمیزاره یزره پیاز داغ بریزم رو اش میگه خودم ریختم بسه یه میوه میخوام بخورم با خجالت و استرس میخورم تروخدا بگین چه غلطی بکنم خسته شدم یه خوراکی میخوام بخرم یواشکی میخرم غر نزنه بخوا غذا درست کنم همش میاد بالا سرم ببینه چیزی زیاد نریخته باشم میاد پیاز و سیب زمینی هارو میشمره میگه پیاز دوتا زیاده یدونه بریز روغن زیاد نریز گرونه میوه فقط روزی یدونه بخور انکار میخواد نگهداره یادگاری چه غلطی بکنم از دستش خسته شدم

خسیس

ادم خسیسو نمیشه کاری کرد درمان نداره

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر بد نمیدونم چی بگمانشاءالله درست بشه عزیزم

الانم از سر سفره بلند شدم رفتم تو اتاق اومده بزور آوردتم سر سفره میگه خب کشک زیاد بریزی بو کشک میگیره غذات حتی با کشک تو غذای آدمم کار دارن تا زهر مار نکنن ول نمیکنن

خسیس ادم خسیسو نمیشه کاری کرد درمان نداره

ادم خسیس حتی طرف نون خالی بخوره لقمهاشو میشماره حتی حاضره بریزه دور به اون شخص نده جونش درمیاد

مردای خسیس خیلی سم هستن همیشه در حال نقشه کشیدن که زنو نه تنها خرجی ندن حتی بتیغن

الانم از سر سفره بلند شدم رفتم تو اتاق اومده بزور آوردتم سر سفره میگه خب کشک زیاد بریزی بو کشک میگیر ...

ای بابا

انشاءالله مامانت این اخلاق بدش رو کنار بزاره چون خیلی سخخخخخخخته

پروف خودمم.

وضع مالیتون چجوریه ،اونموقع که گرونی نبود مادرت بازم لقمه هاتو میشمرد ؟چند ین سال پیش هم همین بود ؟

وضع مالیمون در حد بخور نمیره الان کی تو این مملکت وضع مالیش خوبه نه قبلن اینجوری نبود الان خیلی بدتر شده

اهان دلش نمیاد دختراش بخورن ،توام عین خودش باخودش باش

بعضی پدرمادرا حتی برادرا جونشون در میاد خرجی دختر بدن دخترو نون خور اضافی میدونن حتی ممکنه اون غذارو دور بریزن یا جای دیگه پول بیشتری خرج کنن ولی دلشون نمیاد دخترشون بخوره ،حتی گاهی دخترشونو میتیغن یا هزش طلبکار میشن پول بیاره

فرهنگ مریض مردسالاری

من حتی دیدم پدر وقتی دختر خونس کولرو خاموش میکنه میگه دخترا لیاقت کولر ندارن

ادم خسیس حتی طرف نون خالی بخوره لقمهاشو میشماره حتی حاضره بریزه دور به اون شخص نده جونش درمیاد مردای ...

درسته واقعا همینه

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

اهان دلش نمیاد دختراش بخورن ،توام عین خودش باخودش باش بعضی پدرمادرا حتی برادرا جونشون در میاد خرجی د ...

منم سر گاز و کولر خیلی برنامه دارم با مامانم تو زمستون یخ میزنم تو تابستون آب میشم از گرما الانم یه موقع هایی کولر با بحث روشن نگه میدارم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز