2777
2789
عنوان

بزرگ كردن بچه بدون پدر

1729 بازدید | 12 پست

راجبه اين تاپيك زندگي بدون شوهر 

منم دقيقا شرايط اون خانوم دارم ٣ ماهه كه شوهرم بيرونم كرده از خونه اونم فقط بخاطر خانواده و دهن بينيش و وابستگي زيادش به خانواده اش كه مدام تو زندگي ما دخالت ميكردن . 

بهترين راه گرفتن حق و حقوقتونه شما كه طلاق نميتوني بگيري اونم ميخواد اذيت كنه و طلاق نده پس بهتره حقت رو بگيري چون الان اون جنين هم حق نفقه داره و پدرش پرداخت نكنه بايد بره زندان 

بعد از اون مهريه رو بايد به اجرا بزاره نميشه كه يه زند رو حامله كني بعد بگي نميخوام 

ببخشيد اون زمان كه بچه ميساختي يادت نبودش؟؟؟؟ 

منم الان ٤ ماهه خونه پدرم هستم 

تو رو خدا نيايد بگيد توكه از زندگيت خبر نداشتي بچه چي بود ؟ چون واقعا هيچكس از فرداش خبر نداره مثله من كه همه اتفاق ها واسم توي يك شب افتاد واقعا توي يك شب مثل بمب زندگيم تركيد شوهرم ام عاشق بچه نزاشت سقط كنم ولي تا زماني كه مردا بچه رو نبينن اصلا متوجه حضورش نيستن 

خانومي كه ميخواي بچه بزرگ كني تنهايي 

چون خودم تو شرايط سختي هستم ميگم بدون حمايت مالي غير ممكنه ففط همين ميگم بهت تصميم با خودته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شرایطت خیلی ناراحت شدم گلم ولی نظر خانوادت چیه در این مورد؟

نظر خانواده ام بخاطر بي غيرت بودن همسرم جداييه 

ولي ميگه اون طلاقت نميدم خيلي راحت ميگه خودت برو طلاق بگير با يه بچه !!!! مگه شدنيه اصلا پشتوانه مالي نباشه حتي گفتم بچه رو نميخوام ولي ميگه بايد نگه داري فقط قصدش ازاره منه همين همين همين 

نظر خانواده ام بخاطر بي غيرت بودن همسرم جداييه  ولي ميگه اون طلاقت نميدم خيلي راحت ميگه خودت ب ...

چی بگم والا ولی ما هم یکی از اقوام دامادشون همینطوریه با این تفاوت که بچه شون ۳ سالشه😔 تنها کاری که از دستم برمیاد اینکه برات دعا کنم خدا به حق صاحب این ایام بهترین راه رو که به صلاح خودت و بچه تونه پیش پات بذاره و محافظت باشه در همه امور و مراحل زندگیت گلم

یک روز من سکوت خواهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن" را خواهی فهمید!

فقط بگم که چه مالی چه هر چی حساب کنین 

پدر پدر پدر جدتون در میاد من سه تا بزرگ کردم هنوز که هنوزه داغونم تا خونه خدا سوختم 

بجز توانایی مالی باید مثل عقاب بالا سر بچه باشی خیلی سخته حتی ی ثانیه ارامش نداری چون تنهایی 

چون بی پنهاهی 

چون پشت نداری 😢

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

اگر دلت باهاشه دوباره یجوری خرش نما برگرده بچه بدون پدر بزرگ کردن رسما کار سختیه من که عرضشو نداشتم وقتی اختلافمون شد بچرو دادن به همسرم البته اشتی کردیم ولی حتی بزرگترا می دونن کار سختیه نصفه شب تب می کنه باید پدر مادر ببرن دکتر یکی بچرو نشون بده یکی داروشو بخره بعضی موقع ها همزمان با بچه خود ادمم مریض می شه باید پدر باشه تا دوتاتونو جمع کنه پدر مادر خود ادم سنی ازشون گذشته این کارارا کار جوناس خلاصه بچه هر روزش سخته اگر اسون بود که خدا دو انسان جونو برای بزرگ کردنش قرار نمی داد ادم همون بکرزایی می کرد خلاص ولی کار تنها یه نفر نیست

فقط بگم که چه مالی چه هر چی حساب کنین  پدر پدر پدر جدتون در میاد من سه تا بزرگ کردم هنوز که هن ...

عزیزم میزان ناراحتی و سختی که کشیدی از مثالت معلومه. منم برات ناراحت شدم.خدا صبرت بده.و پاداش اخروی بهت بده واقعا..  خدا برات جبران کنه.

خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا.     صلوات 
اون نادونه گول خونوادشو می خ.ره تو چرا لج می کنی زمان بده بزار خودش به مرور می فهمه خونوادش هیچ پخی ...

دقيقا منتظر همين روزم 

چه دلي وقتي خونه امو ريختن مثل قوم تاتار خالي كردن اصلا بويي از انسانيت نبردن 

بهش گفتم خودت نگه دار بفهمه چقدر سخته بزرگ كردن بچه و نگه داشتنش 

عزیزم میزان ناراحتی و سختی که کشیدی از مثالت معلومه. منم برات ناراحت شدم.خدا صبرت بده.و پاداش اخروی ...

ممنون عزیزم  😔😔😔

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....