2777
2789
عنوان

چهمارک چرخ خیاطی پیشنهاد میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۹ ساله مارشال دارم خیلی راضیم خیلی خوب و روان میدوزه با اینکه خیلی باهاش خیاطی کردم عالیه حتی پارچه های ریون وقواصی روهم خوب میدوزه این مدل که من دارم قبل از عید قیمتش حدود ۸۰۰ بود الان نمیدونم دقیق چنده

میشه برای سلامتی وبه موقع اومدن توراهیم یه صلوات بفرستین ممنونم 🙏🙏🙏
اره باور کن برای کارهایی معمولی خوبن منم برای جهیزیه ام هفت سال پیش از اونا خریدم 

ظاهرشون خیلی قشنگه 

من برا جهیزیه ام یکی از چرخ خیاطی های مامانمو گرفتم هنوزززز استفاده نکردم😉😉

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦

عزیزم شما برا جهیزیه میخوای خیاط حرفه ای هم نیستیدپس ژانومه802رو نخر چون خیلی گرونتره نسبت به بقیه 

بنظر من کاچیران مدل یاسمین502 رو بخر قیمتش600حدودا باید باشه الان نمیدونم این مال پارسال بود. حتی اگه بعدا بخوای حرفه ای کار کنی خوبه من خودم خیاطم این برا حرفه ای ها خوبه

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....
عزیزم شما برا جهیزیه میخوای خیاط حرفه ای هم نیستیدپس ژانومه802رو نخر چون خیلی گرونتره نسبت به بقیه&n ...

مرسیی عزیزمم

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه