2777
2789
عنوان

چهمارک چرخ خیاطی پیشنهاد میدین

263 بازدید | 24 پست

کار ساده میخام برا جهیزیه است چون حرفه ای نیستم...یع چیزی ک بشه باهاش کارای مفمولی انجام داد..بین بردار و کاچیران و مارشال موندم..لطفا هرمارکی میگین مدلشم بگین ممنونم

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاچیران داغ میکنه برادر خوبه

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

منم 7 سال پیش ژانومه اصل ژاپن دست دوم گرفتم حدود 400.

ولی کسایی که کاچیران دارن راضی ان.

ژنومه ی ایرانم خوبه.

هرکی ادعای آزادی بیان و عقیده کرد، ازش فرار کن.   چون با یه دیکتاتور طرفی که عقاید مخالفشو تکفیر و سرکوب میکنه.