من خودم تو این سن خیلی مسائل رو یاد نگرفتم که الان میگم کاش زودتر دربارشون مطالعه داشتم یا بشون فکر میکردم یا آموزش میدیدم که زیر دسته مهارت های ذهنی شخصیتی ارتباطی قرار میگیرن
1. اعتماد به نفس در گفتن نظراتت
خجالت نکشی، راحت بگی، راحت و بدون احساس گناه نه بگی، پررو باشی، حتی تمرین کنی پررو باشی، اول گوش بدی حتی جواب نداشتی مهم نیست، گوش دادن فعال مهمتره. خیلی ادما گوش میدن که لابلا حرفای طرف یه چیزی پیدا کنن جواب بدن، در واقع گوش نمیدن
2. داشتن تفکر انتقادی
ک هرچیزی رو باور نکنی، هرچیزی رو نپذیری، خوب فکر کنی، تحلیل داشته باشی، توانایی خوب فکر کردن و توانایی حل مساله داشته باشی
3. مدیریت بحث، مدیریت استرس، مدیریت چالش
آدما مواقع بالاگرفتن بحث و مشاجره، ممکنه هرکاری بکنن، بعضیا ک منم جزوشونم ممکنه هرکاری نکنن. اینکه بتونی یه چالشو یه جنگ رو یه دعوا رو مدیریت کنی و کنترل کنی استرست رو خیلی حیاتیه.
مدیریت زمان، مدیریت پول، پول دراوردن خیلی سخته ولی خرج کردنش آبِ خوردنه. اصلا نمیفهمی چجوری خرج شد. صرفه جویی. تمرین واسش. نه خساست ها، درست مصرف کردن. جایی که لازمش نداری نمیخوای فعلا مهم نیست نگیریش نخریش اینا همه مهارته
آشپزی 😍 همه عاشق غذان
کیک و دسر بصورت حرفه ای 😍
غیر اینا زبان، همیشه مهمه و هیچوقت دیر نیس، من خودم بلد نیستم. ☺️ دیگه تایپ 10 انگشتی، سریع فرز، دیگه اگه بتونین چی میگن بهش یه اسمی داره یادگیری کامل و حرفه ای word و اکسل. هرکجا استخدام بشین اینارو بلد باشید از بقیه جلوترید.