2789
عنوان

خانوم های عزیز🎀

73 بازدید | 15 پست

به نظرتون یه دختر که در آستانه ۲۱ سالگی هست چه مهارت هایی یاد بگیره که مفید باشه؟

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

مهارت ارتباط با ادما

زبان انگلیسی

یه هنر یا ورزش یا چیزی که بتونی وقتی از همه چی خسته ای بهش پناه ببری

و جدی گرفتن تراپی رفتن

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست. راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین.

مهارت ارتباط با ادمازبان انگلیسی یه هنر یا ورزش یا چیزی که بتونی وقتی از همه چی خسته ای بهش پناه ببر ...

زبان خیلی وقته رها کردم چون می خواستم تمرکزم روی کنکور باشه و بعدش که قبول شدم دیگه ادامه ندادم

حس میکنم دیگه دیره🥲 با اینکه علاقه دارم

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زبان خیلی وقته رها کردم چون می خواستم تمرکزم روی کنکور باشه و بعدش که قبول شدم دیگه ادامه ندادمحس می ...

اصلااا دیر نیست ببین اصلااا

هر زمانی شروع کنی خوبه و اصلا نیازه راستش، تو هر کاری بخوای بکنی منابع انگلیسی زبان خیلیی کمک کننده ن و دسترسیت به منابع رایگان خوب خیلی بیشتر میشه.

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست. راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین.

اصلااا دیر نیست ببین اصلاااهر زمانی شروع کنی خوبه و اصلا نیازه راستش، تو هر کاری بخوای بکنی منابع ان ...

واقعا دیر نیست؟!🥲

حس میکردم فاصله گرفتم خیلی ازش

واقعا دیر نیست؟!🥲حس میکردم فاصله گرفتم خیلی ازش

نه. مامان من تو 50 سالگی شروع کرد فرانسوی یاد گرفتن. کم کم شروع کن سخت نگیر یوتوب یه خانومی هست english yasi اونو چک کن.

نه. مامان من تو 50 سالگی شروع کرد فرانسوی یاد گرفتن. کم کم شروع کن سخت نگیر یوتوب یه خانومی هست engl ...

ای جان به مامان شما😍👏🏻

مرسی از کمک تون😍❤️

فقط خانوما جواب بدن؟

خانوما چون هم جنس خودم هستن گفتم شاید بهتر باشه

شمام اگه نظری دارید بفرمایید

استاد من تو ۴۰ و خورده ای سالگی کلاس زبانو شروع کرد

واقعا؟😃

چقدر عالی👏🏻

مصمم شدم برم دنبالش😍

اره اتفاقا خیلیم راضی بودمگه قرار تا ۲۰ سالگی تمام مهارتا رو یاد بگیری و قاب کنی خب بقیه زندگیتو می ...

درسته قبول دارم

چون چند سال بود فاصله گرفته بودم انگار مانع میشد برم سمتش

خانوما چون هم جنس خودم هستن گفتم شاید بهتر باشه شمام اگه نظری دارید بفرمایید

من خودم تو این سن خیلی مسائل رو یاد نگرفتم که الان میگم کاش زودتر دربارشون مطالعه داشتم یا بشون فکر میکردم یا آموزش میدیدم که زیر دسته مهارت های ذهنی شخصیتی ارتباطی قرار میگیرن

1. اعتماد به نفس در گفتن نظراتت

خجالت نکشی، راحت بگی، راحت و بدون احساس گناه نه بگی، پررو باشی، حتی تمرین کنی پررو باشی، اول گوش بدی حتی جواب نداشتی مهم نیست، گوش دادن فعال مهمتره. خیلی ادما گوش میدن که لابلا حرفای طرف یه چیزی پیدا کنن جواب بدن، در واقع گوش نمیدن

2. داشتن تفکر انتقادی

ک هرچیزی رو باور نکنی، هرچیزی رو نپذیری، خوب فکر کنی، تحلیل داشته باشی، توانایی خوب فکر کردن و توانایی حل مساله داشته باشی

3. مدیریت بحث، مدیریت استرس، مدیریت چالش

آدما مواقع بالاگرفتن بحث و مشاجره، ممکنه هرکاری بکنن، بعضیا ک منم جزوشونم ممکنه هرکاری نکنن. اینکه بتونی یه چالشو یه جنگ رو یه دعوا رو مدیریت کنی و کنترل کنی استرست رو خیلی حیاتیه.

مدیریت زمان، مدیریت پول، پول دراوردن خیلی سخته ولی خرج کردنش آبِ خوردنه. اصلا نمیفهمی چجوری خرج شد. صرفه جویی. تمرین واسش. نه خساست ها، درست مصرف کردن. جایی که لازمش نداری نمیخوای فعلا مهم نیست نگیریش نخریش اینا همه مهارته

آشپزی 😍 همه عاشق غذان

کیک و دسر بصورت حرفه ای 😍

غیر اینا زبان، همیشه مهمه و هیچوقت دیر نیس، من خودم بلد نیستم. ☺️ دیگه تایپ 10 انگشتی، سریع فرز، دیگه اگه بتونین چی میگن بهش یه اسمی داره یادگیری کامل و حرفه ای word و اکسل. هرکجا استخدام بشین اینارو بلد باشید از بقیه جلوترید.