2777
2789
عنوان

زگیل مسطح صورت

40 بازدید | 13 پست

بعد حدود چند ماه و امتحان روش هایه مختلف تصمیم گرفتم هر روشی رو ک میرم رو اینجا بنویسم شاید به درد کسی بخوره ..سیر خوبه اما چون تعدادشون بالا و خیلیاشون هم قابل دید نیستن ترجیح دادم فعلا استفادش نکنم فقط برایه اونایی ک بزرگ ترن استفادش کردم خشکشون میکنه..البته کمی هم پوستو قرمز میکنه ک با زینک اکساید اوکی شد. فعلا سرکه سیب استفاده میکنم نتایجو ب اشتراک میذارم باهاتون

امکان انجام کرایو ندارید؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

این کارا چیه ی دیقع برو پیش دکتر برات درش میاره

من ی بار با تیغ ک شیو کردم پوستم خراش برداشت بعدس دیدم زگیل زد جاش فککنم تیغم کثیف بود

رفتم پیش دکتر برام درش اورد بغد دوهفتم کامل خوب شد

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝آقایون مثلا محترم سایت درخواست دوستی ندنننننننننن قبول نمیکنم متاهلم 😐

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

باید ازمایش بدید سیستم ایمنی بدنتون ضعیف

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

این کارا چیه ی دیقع برو پیش دکتر برات درش میارهمن ی بار با تیغ ک شیو کردم پوستم خراش برداشت بعدس دید ...

دوستان اینا با زگیلای دست و پا متفاوته خیلی هاشو نمیشه دید صرفا خودم متوجه میشمشون..دکترم رفتم برای اون چندتا دونه ک مشخصن گفت لیزر ..

من رفتم دکتر درحد 5 دقیقه ههمه رو برد هزینه هم زیاد نبودشیره انجیر و ایناهم امتحان کرده بودم به خودم ...

عزیزم برای شما مشخص بودن همشون؟ برای من فقط چندتا دونشون مشخصه بقیشون نامرئین دکتر چیزی درمورد نامرئیا نگفت فقط برای اونایی ک مشخصن گفت لیزر..منم ترسیدم جاش بمونه

دوستان اینا با زگیلای دست و پا متفاوته خیلی هاشو نمیشه دید صرفا خودم متوجه میشمشون..دکترم رفتم برای ...

خب لیزرشون کن این روس خونگیا حواب نمیده و فقط پوستتو حساس و ملتهب میکنه

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝آقایون مثلا محترم سایت درخواست دوستی ندنننننننننن قبول نمیکنم متاهلم 😐

عزیزم برای شما مشخص بودن همشون؟ برای من فقط چندتا دونشون مشخصه بقیشون نامرئین دکتر چیزی درمورد نامرئ ...

من کاملا معلوم بود برام

برای من اینقد خوب شده خودم باورم