2777
2789
عنوان

چرا بدبختم من

155 بازدید | 26 پست

مجردم خونه پدر مادر تمام هزینه با خودمه از غذا تا خرید

اینجوری که مامانم میگه خودت هرچی میخوای بخر درست کن بخور منم گاهی درست میکردم تو خونه بودم ولی مامانم خیلی بد نگام میکرد الان بیرون میخورم میرم خونه کلا هم شام و ناهاری نیستم کلا یه وعده میخورم اکثر روزا مامانم میوه باشه شیرینی تعارف نمیکنه بخور ولی بابام هرچی بخره اصلا کاری نداره منم کلا تو آشپزخونه فقط واسه آب خوردن میرم یه مقدار پول داشتم گذاشتم بانک یه مقدار شریک شدم با دامادمون تو کار سیسمونی ماهانه بهم سهم خودم میده درامد خودش هم خیلی خوبه به من ۳۵ میده میخاستم ماشین بخرم نشد وام بگیرم نشد کلی دوندگی کردم فقط تونستم واسه خودم یه گوشی قسطی بخرم تو خرجم میمونم هیچی از خودم ندارم اینم از پدر مادرم

مردای چیپ و هول نینی سایتی نیان تو صفحه من مرسی اه

برای خودت زندگی کن

باشگاه برو یا تو حونه ورزش کن

هر روز برو پیاده روی

فیلم ببین

مطالعه کن

هر کاری که بهت حس خوب میده انجام بده

چیزایی که نمیتونی تغییر بدی بیخیالشون شو

یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔 این جهان پر ازصدای پای مردمی ست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو می بافند🖤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خوب داماد ماهی ۳۵میده سود پول بانکیت هم که ۵باشه ماهی ۴۰تومن در آمد داری برا یک نفر مجرد کافیه دیگه .اینجا آدم زن و بچه دار و ...حقوقش ۲۰تومن هست الان بخاطر در آمد کم گفتی بدبختم من نفهمیدم

خوب داماد ماهی ۳۵میده سود پول بانکیت هم که ۵باشه ماهی ۴۰تومن در آمد داری برا یک نفر مجرد کافیه دیگه ...

سود بانکی نمیگیرم که ماهی ۱۸ قسط گوشی میدم ماهی ۵ وام خونگی بقیه هم خرج غذا رفت آمد و خرید تازه زیادم نیست

ببخشید چند سالتونه ؟ چجوری یعنی مامان بابای ادم میگن غذا رو با پول خودت بخر؟

۲۳ سالمه مامانم با من مشکل داره از من متنفره بابام آدم بیخیال بی عرضه ایه دخالتی نداره که مامانم چطوری رفتار میکنه

چندسالته مادرت خیلی عقلش کمه

۲۳ مامانم چون رابطه داشت با یکی من فهمیدم رابطش با من بد شد کلا ازم متنفره همیشه اخم داره فحشش میده بحث داره بی دلیل دلیلش فقط چیزیه که فهمیدم

اگر ماهی 40ئ درامد داری حتما حتما جدا زندگی کن و برای خودت خرید کن. اگر قراره خرید کنی اخرشم لقمه ها ...

آره اگه میتونستم خونه بگیرم جدا میشدم از یه طرفی هم نمیزارن جدا شم که

۲۳ سالمه مامانم با من مشکل داره از من متنفره بابام آدم بیخیال بی عرضه ایه دخالتی نداره که مامانم چطو ...

فهمیدم اشکال نداره عزیزم توهم به اونا توجه نکن اگه کی موقعیتشو داری برو یه حرفه رو یاد بگیر جدی دنبالش کن بعدم که ازش درآمد زایی کن

برای خودت زندگی کن باشگاه برو یا تو حونه ورزش کنهر روز برو پیاده روی فیلم ببین مطالعه کن هر کاری که ...

همه اینکارا رو میکنم سه ماه و نیم کامل باشگاه رفتم الان ول کردم چون مریض شدم پیاده روی هم خیلی دارم میتونم بگم روزی سه چهار کیلومتر راحت دارم درس هم تموم شد فقط باید برم دنبال کارای دانشگام ولی خب نه گواهینامه دارم نه میتونم ماشین بخرم حتی تو خرید لباسم میمونم هیچپشتوانه ندارم