2821
2789
عنوان

بیاین عکسمو بزارم

190 بازدید | 27 پست

میذارم هر وقت منتشر شد

بگین شبیه کدوم سلبریتیم

سبزماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد🌱 رنج مدام است ادمیسرسخت باش🤍️ گاهی باید باخت تا برد را یاد گرفت اگر هیچکس نمیباخت ادم موفقی هم وجود نداشت🪽

لایک کننننن🥰🥰🥰عاشق عکسم

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزار

از آدمای بی ذوق بشدت متنفرم...!روی زمین نمیشینن چون لباساشون کثیف میشه. زیر بارون راه نمیرن چون خیس میشن. گل براچی خریدی فردا خشک میشه. از اینطور آدما فاصله بگیرین اینا کم کم شماهارو هم مثل خودشون میکنن

بذار

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

تو خودت بزار همه محو میشن🥰

عکس مناسب ندارم😂ایشالا تابستون

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

@niniyar

حجابمم مناسبه تایید کن

سبزماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد🌱 رنج مدام است ادمیسرسخت باش🤍️ گاهی باید باخت تا برد را یاد گرفت اگر هیچکس نمیباخت ادم موفقی هم وجود نداشت🪽

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز