2789
عنوان

متاهلا بیان

57 بازدید | 9 پست

بعد زایمانم رابطه جنسی خیلی برام درد ناک شده

زایمانم خیلی بد بود ده دقیقه یکبار اومدن برای معاینه اخرشم با سزارین دنیا اومد

یکسال و سه ماهه زایمان کردم از رابطه بیزارم

نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

برو دکتر درد داشته باشی شاید مشکلی باشه

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر درد داشته باشی شاید مشکلی باشه

دکتر هم معاینه میکنه

نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

عفونت داری

نمیدونم، علائمش چیه؟

ترشح ازت میاد بوومیده یا نه

ترشح گهگاهی حس میکنم ولی بیرنگ و بی بو هست

ترشح گهگاهی حس میکنم ولی بیرنگ و بی بو هست

خب طبیعیه پس عفونت نداری گلم ولی برو پیش متخصص زنان معاینه بشی تهرانی یه دکتر خوب بهت معرفی کنم

هی احمق های اشغال درخواست ندید با مرد ها بودم اگه هر مردی درخواست بده یه عوضی کثیف به تمام معناس