2777
2789
اوف کیف میکنم از این لحاظ ، اگه آشتی باشیم، امونم میبره فقط ،بس پررو ان

آره بابا اینجور آدمارو هرچی کمتر ببینه آدم آرامشش بیشتره،الانم که مخصوصا بارداری حسابی تو آتیش حسادت دارن میسوزن،

آره بابا اینجور آدمارو هرچی کمتر ببینه آدم آرامشش بیشتره،الانم که مخصوصا بارداری حسابی تو آتیش حسادت ...

آره ، عید جاریم همه رو دعوت کرد ،من نرفتم ،بیشتر سوخت ،فک میکرد میرم دست بوسی ،اونم دست چپشو میده ،که من بهم بربخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نرو بخدا ،حیف آدم که با خونواده شوهر رابطه داشته باشه

نرفتنی اعصابم آرومه   ولی بخاطربچه م میرم نمیتونم بزارم تنهابره باشوهرم هشت ماهشه 

انقدراعصابموخردکردن شیرم کم شد انقدرناراحت میشم   

راهی و روشی چیزی سراغ ندارین که بیشتر بسوزه

عزیزم همین که خدا بهت بچه داده براشون کافیه،خدا بهت بهترین هدیرو داده،بزار بچت دنیا بیاد به سلامتی ایشالا تو دهنی محکم بهشون😂خار چشمشون میشه،فقط این چند وقت آرامش داشته باش به سلامتی بگذره.

مادرشوهر منم خوبه ولی بزرگوار نیست😂،مثلا من دعوتش نکنم اونم فوری تلافی میکنه،واقعا زشته رفتاراش مادرانه رفتار نمیکنه،حالا مامان من صدسالم نیاد خونم هرروز میگه پاشو بیا ناهار اینجا،مادرشوهرم رفتاراش بچگانست خودشو با من مقایسه میکنه😒به خدا من از اون عاقلترم 😤😤خیررسرش یه پسر بیشتر نداره