2789
عنوان

پسری که امد تو زندگیم👀

29 بازدید | 6 پست

بچه ها اگه تاپیک منو میبینید خواهشا جواب بدین باره اولمه 🥹🥹🥹❤️

من با پسری آشنا شدم خیلی مراقبم بود نمیزاش آب تو دلم تکون بخوره.بعدااا بیرون رفتنی رستوران فست فود میدیدم خوردیم تموم شده زنگ زده به این اون پول میخاد یه ساعت معطل این بودم پولشو بده یا شماره کارت میگرف هی جلو میز این ور میکرد...یکی دوبار من بهش تعارف زدم من بدم گفت بده من میدم بهت ...بعدا هربار رفتیم بیرون کارت منو میخاس آخرین بار به خاطر ۷۰۰ تومن بلند جلو همه گفت کارتتو بده دویس از من کم کرد ۵۰۰ خودش بعد یه ساعت معطلی خجالت کشیدنم داد...پول نداشت ولی من اون اوایل حسخوبی داشتم تا اینکه اینجوردچیزارو دیدم سردرگم شدم...چن باری هم دیدم از جیبش پایپ شیشه افتاد منم نمیدونستم چی گفت مال دوستمه مواد میکشه فهمیدم دورغ میگه بعد چنباری دستم کردم تو جیبش دیدم خود مواد در امد...حرف نمیزنم فقط تنها مشگلم اینکه بعد اینکه حرف نزدم باهاشوخیلی خوشحال بودم ..اصلا مهم نبود الان افکارش میاد ذهنم هی میگم اون ک پول نداش معتاد بود چرا امد من اخه کار میکردم گفت کار نکن از کارم بیکار شدم...هی میگم تو که بی پولی چرا امدی تو زندگیم با خودم ناراحتم دلم پره چیکار کنم به نظرتون خوب کاری کردم حرف نزدم..آخه چرا وقتی پول نداره معتاده میاد تو زندگی یه دختر؟؟میشه راهنماییم کنین خیلی ناراحتم 🥹🥹🥹❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فکر نمیکنی خودت درو بازکردی براش تابیاد توزندگیت؟

عزمزم من اولش نمیدونستم اولش خوب بود من فکر کردم مرد زندگیه بعدا دیدم کارت منو میخاد ..مواد میزنه ....الان حرف نمیزنم کاره خوبی میکنم؟🥹

بنداز دور مرد چیه که معتادش چی باشه

من نمیدونستم اولش مواد میزنه ...بعدا فهمیدم کارت منو میخاس همش بعدا فهمیدم معتاده ...از این ناراحتم خیلی چه خوش خیال بودم