2789
عنوان

مورد مشکوک

182 بازدید | 23 پست

شخصی بود که از بچگی دوستم داشت و توی جمع فامیلی برام اهنگ میذاشت و چشمک و لبخندای عاشقانه وقتی بزرگ شد کمی خجالتی شد طوری که نمیتونه تو چشمام نگاه کنه توس جمعی هستیم سریع پا میشه میره و یا بهم سلام نمیده اصلا صورتمو نگاه نمیکنه سلام بدم جمعی که من هستم سرش همش تو گوشی طوری که گوشی رو کنار نمیذاره دور و بر رو ببینه و وقتی مجبور باشه هم سلام بده یک نگاه کوتاه و با لبخند بعد صورتشو اونور میکنه به جواب سلام شخص نگاه نمیکنه ... و قبلا بهم نشون داده علاقه داره ولی من هیچ وقت بهش نشون ندادم دوسش دارم غیر مستقیم بهش بفهمونم .....

چیکار کنم ....

آخه نشونه هاش خیلی واضحن ولی مادرم میگه دوستت نداره بیاد نمیذارم نیره آخرش دختر اون فامیلو میگیره ...

باید زندگی را پیش از آنکه دیر شود، درست زندگی کرد.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظر من شما کلا ول کن اون اگه اومدنی باشه میاد

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه بوده یه کارایی کرده الان پشیمونه

پس چرا عادی باهام رفتار نمیکنه اصلا

میتونه عادی سلامبده و رفتار کنه ...ارتباطی که بینمون نبوده ....

پس چرا عادی باهام رفتار نمیکنه اصلا میتونه عادی سلامبده و رفتار کنه ...ارتباطی که بینمون نبوده ....

خب زمان طولانی اون کارا رو کرده الان خجالت میکشه

❌️نر های هول سایت درخواست ندن❌️

احساس میکنم بابت رفتارای قبلش خجالت میکشه ازت واسه همین باهات چشم تو چشم نمیشه

یعنی علاقه ای نبوده اصلا ....

خب زمان طولانی اون کارا رو کرده الان خجالت میکشه

یعنی هیچ علاقه ای نبوده ؟؟

چون مادرش چند بار بهم غیر مستقیم فهمونده و بی جهت مثلا گفته به عروس هیچی نمیدم یا مثلا پسرم از فلان کار خوشش نمیاد...

یعنی هیچ علاقه ای نبوده ؟؟چون مادرش چند بار بهم غیر مستقیم فهمونده و بی جهت مثلا گفته به عروس هیچی ن ...

اگه بوده هم عشق دوران کودکی بوده الان بزرگ شده یا با کسیه یا فهمیده حسش واقعی نبوده

اگه بخواد خودش میاد

❌️نر های هول سایت درخواست ندن❌️

اگه بوده هم عشق دوران کودکی بوده الان بزرگ شده یا با کسیه یا فهمیده حسش واقعی نبودهاگه بخواد خودش می ...

اها بله اون موقع ها ۱۶ ۱۷ سالش بود الان ۲۰ سالشه یعنی ممکنه تغییر کرده باشه؟