2777
2789

هیچکدوم.

واس بارداری طبیعی خودم زدم واس آزادسازی تخمک.

۲۶اردیبهشت زدم و ۳تا اقدام داشتم.

بیبی چکم از دیروز هاله مینداخت

امروز کمی پر رنگ شده.

میگن شاید اثرات آمپول باشه ک مثبته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اثر آمپول تا ۱۶ روز میمونه. من اون ماهی ک زدم سر ۱۴ روز پریود شدم. دکترم آزمایشم رو برام روز ۱۶ نوشت. قبلش پریود شدم. اما بی بی نزدم چون دکترم قبولش نداره

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
اثر آمپول تا ۱۶ روز میمونه. من اون ماهی ک زدم سر ۱۴ روز پریود شدم. دکترم آزمایشم رو برام روز ۱۶ نوشت ...

من ۲۶امپول زدم

۱۰موعدم بود

و همون دهم هاله انداخت

امروز کمی پر رنگ تره

نظرت چیه

به نظرم بارداری . اگه تاثیر آمپول باسه باید هر روز کم رنگتر شه. دگترت نگف کی بری آز؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
به نظرم بارداری . اگه تاثیر آمپول باسه باید هر روز کم رنگتر شه. دگترت نگف کی بری آز؟

میگه ۱۵برم

آخه اون دوره هامو ۳۰روز حساب میکنه ک۱۴موعد پریودمه

خودم ۲۶روزه حساب میکنم ک ۱۰موعدم بوده

آخه ۴ماهه ۲۶روزه شدم

به هر حال الان ۱۶ روز از آمپولت گذشته. به نظرمن احتمال اینکه + باشه هس. حالا ۲ روزم صبر کن و دوباره بزن بازم پررنگ بود بارداری. و تو این مدتم استراحت کن

به هر حال الان ۱۶ روز از آمپولت گذشته. به نظرمن احتمال اینکه + باشه هس. حالا ۲ روزم صبر کن و دوباره ...

آخه اول منفی بود

بعد کمرنگ انداخت

بعد پر رنگ شد

گیییییج شدم

فردام میزارم 

آمپول رو روز ۱۱ سیکل زدی؟ من روز ۱۵ زدم و ۱۴ روز بعدش شدم

گاهی اثر آمپول تا ۷ روز میره مخصوصا اگه ۱ دونه زدی. حداکثر تا ۱۶ است

بازم احساس میکنم بارداری. حالا فردام امتحان کن.

من یکی زدم ۱۸ اسفند زدم و ۳ فروردین پریود شدم. من خیلی درد سینه و کمر گرفتم و ذوق کردم اما نشد. شما علائم داری؟ 

من یکی زدم ۱۸ اسفند زدم و ۳ فروردین پریود شدم. من خیلی درد سینه و کمر گرفتم و ذوق کردم اما نشد. شما ...

آبریزش بینی

کمر درد

سینه هام بزرگ و سفت و کمی دردناک شده

دو روزه سر دردهای خفیف

ترشح ندارم ولی ار همین میترسم