2789
عنوان

دقت کردید

65 بازدید | 12 پست

دقت کردین همه تو اینستا خوشبخت و میلیاردر و... هستن اصلا حس میکنی تنها کسی که نداره تویی تمام قیافه ها خوشگل خوشگل آدم میگه خدایا تو اینا رو آفریدی من رو....

ولی یک روز قبل وصل شدن اینترنت رفته بودم سوپرمارکت یک بلاگر رو دیدم خدایی پشمام ریخت از رو اسمش شناختمش اصلا قیافه اش با تو اینستا فرق میکرد معلوم بود خیلی 🐘تر میندازه تو اینستا نه فقط این بلاگر ها اگر آشنا بشی میفهمی چقدر زندگی خوبی ندارن همش فیلم عموم سرویس بچه های یکی اش بود طرف پیجش رو دنبال داشتم اسم نمیبرم ولی هعی تو کلیپ هاش میگفت تربیت بعضی ها ندارن و... میگفت خط قرمز من تربیت هست حالا من یک سفر سوار ماشین عموم شدم این بچه های زنه هم بودن یعنی خدا شاهده فحش هایی میدادن که من تو عمرم نشنیده بودم هعی میگفتم خدایا اون مادر این بچه ها ولی با خودم میگم کار خدا رو نگاه چقدر نقش بازی میکردن و یا شده تو یک جایی میبینمشون میفهمم وضع مالي متوسطی دارن مثل باقي مردم باعث شد بفهمم چیزی به نام انسان خوشبخت و بی نقص وجود نداره فقط تو فضای مجازی نشون نمیدن

🌴🌴🌴🇮🇷

نه اتفاقا هرچی طنزه ندار میان اینستای من

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 توی دنیایی که همه چی شیباله تو کنچانا باش 🌕 .در جستوجوی کشف روان 😁😍 عشق آلمان و فرانکفورت 🫠 کراشم داستایوفسکی ✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه اتفاقا هرچی طنزه ندار میان اینستای من

واس منم😂

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی یکم لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــــ❣️ــــه .

حداقل نمایششون از زندگی ما که بهتره 🗿

اون هم هست ولی چرا آدم نباید به چیزی که داره قانع باشه و چرا از زندگی واقعی اش رونمایی نمیکنه بنظرم این کار رو باید رواج داد آدم باید خودش باشه چون اگه طرف عکس یا خبرش پخش بشه آبروشون میره و میشکنه و همیشه احساس ناکافی بودن داره و از خود اصلی اش متنفر میشع

🌴🌴🌴🇮🇷

من یه مدت نگاه میکردم حس کمبود محبت گرفتم از طرف شوهرم .ولی از بس بقیه خوشگلن آدم وسوسه میشه به خودش ...

اتفاقا همه فیک ان منم اول خیلی افسرده و پرخاشگر شده بودم و دعوا داشتم با همه و میگفتم همه دارن فقط من ندارم خداراشکر بعد یک مدت درست شد و چقدر پشیمونم که یک مدت مینشستم گریه میکردم که چرا زندگی من اینطوریه

🌴🌴🌴🇮🇷