2789
عنوان

عشق مادری❤

113 بازدید | 20 پست

من بعد ۱۱ سال برای بارداری در حال تلاش هستم

الان هم ۳۵ سال دارم

اما هیچ حسی به داشتن بچه ندارم،نمیدونم همه اینطور هستند؟

میترسم باردار بشم و حس مادرانه نیاد سراغم، چون مثل خیلی خانم ها خیلی بچه دوست شدید نیستم ولی همه میگن خیلی مادری بهت میاد چون خیلی نسبت به شوهرم و زندگی ام مسئولیت پذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر به همسرت و زندگیت علاقه مندی و رضایت درونی داری بعدا حسش میاد سراغت

رابطه من و همسرم خوبه خداروشکر

من نگران این هستم از بچه ام خوشم نیاد و تو تربیت اش تاثیر بزاره

نمیدونم چطور بگم☹انگار بینش ام به بچه یه جوریه

رابطه من و همسرم خوبه خداروشکرمن نگران این هستم از بچه ام خوشم نیاد و تو تربیت اش تاثیر بزارهنمیدونم ...

خب باخودت خلوت کن ببین ریشه افکارت چیه

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

من خودم مجردم ولی فکر میکنم دست خودت نباشه و مهر مادری فطریه

خیلی ها مجردی عاشق بچه اند

من هیچ وقت بچه دوست نبودم

یعنی هیچ وقت دلم نخواست حتما مادر بشم،حتی گاهی میگفتم خوشحال اند اونایی که نازایی دارند دیگه ،خیالشان راحته

خب اگر مشکل داری و باردار نمیشی و علاقه ای هم نداری دقیقا چرا داری تلاش میکنی؟ چون بهت میاد؟

فک نکنی اعتماد بنفسم بالاس یا مغرورم ولی باورکن از من مسئولیت پذیر تر نیس،به جرات میتونم بگم از نود درصد کسایی که میبینم مادر بهتری میشم،خیلی هم بهم میاد ولی اینا دلیل نمیشه واقعا.بچه اوردن خیلی مسئله مهمیه،خیلی.

نمیدونم چرا همه فک میکنن روال کار اینه که تا ازدواج کردی بری سراغ کار بعدی که بچه اس.

از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید،نه انسان.

خیلی ها مجردی عاشق بچه اندمن هیچ وقت بچه دوست نبودم یعنی هیچ وقت دلم نخواست حتما مادر بشم،حتی گاهی م ...

اما خوبه که بنظرم چون یکی از اهداف ازدواج که خیلی هم مهمه دقیقا همینه تازه میتونی به این فکر کنی ثمره عشقتونه 😍