2789
عنوان

یستشیر

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 32 پست
من از نوجوانی روزی یکبار هر روز خواندم و برکات بسیاری دیدم. فراز و نشیبهای زیادی تو زندگیم داشتم که ...

خدا خیرت بده که گفتی ان شاءالله کسانی که به این نوید و بشارت احتیاج دارن پیام زیبای شمارو ببینن

آجی ندیده دوستت دارم😍

خدایا دلم رو از محبت اهل بیت خالی نکن

من از نوجوانی روزی یکبار هر روز خواندم و برکات بسیاری دیدم. فراز و نشیبهای زیادی تو زندگیم داشتم که ...

بله همه دعا ها و قرآن خاصیتشون اینجوری آدم مداومت که میکنه میبینه زندگیش چقدر تو خوشی افتاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم با غمش کنار بیام،چقدر ذوقش رو داشتم،حتی میترسم غصه بخورم بعد بخواد ثابت کنه ازین بدترم میتون ...

همه مون این تجربه های تلخ رو توی زندگی داریم ولی پشت این قله های پر از ابر یک جنگل زیبا و فرح بخش منتظرته البته هیچ وقت همیشه شادی یا غم موندگار نیست از زندگی لذت ببر و غصه هارو از دلت بیرون کن

هعی ن بابا 7سال خودمو گول زدم با این حرفا

من ۸ دور ختم ۱۲۴ هزار صلوات برداشتم و بالاخره حاجت محالمو گرفتم ولی الان دردسرای خودشو داره و حاجتهای جدیدم اصلا مثل قبلی نیست مطمئنم اونم دردسر خودشو داره

انقد خوندم نداده دیگ عمرا اون منو ول کرده من برم ته چاه . حالا از ته چاه آویزونش شم؟

توروخدا از مصلحت و امتحان الهی ...حرف نزنین شما ک راضی اید این امتحانا واس شما

پروف عکس شوشومه از کنار برو که برق چشاش اتیشت نزنه 🧿🧿🧿🧿
برای آرامشت ۱۱۴ تا صلوات میفرستم😘

زیاد فرستادم مارو ک قهوهای میکنه شاید شما رو دوس داشته باشه.ولی به هر حال ممنون از مهربونیت

پروف عکس شوشومه از کنار برو که برق چشاش اتیشت نزنه 🧿🧿🧿🧿