2789
عنوان

پدرو مادر پیر

113 بازدید | 9 پست

من ۲۱سالمه مامانم وقتی ۴۲بوده وبابام وقتی ۴۸سالش بوده من بدنیا اومدم بچه اخریم با اولین بچه ۲۰سال فاصله دارم

پدر مادر من از لحاظ ظاهر تغریبا جونن خیلی هم دوسشون دارم ولی از بچگی یه سری خلا ها دارم مثل همیشه وقتی پدر مادر جون دوستامو میدیدم حسرت میخوردم روم نمیشد بگم ۵سالمه و خواهرزاده دارم

هیچوقت بابام حوصله نداشت که باهام وقت بگذرونه بازی کنه

زمانی که باید مرکز توجه میلودم خواهرزاده ام بدنیا اومد هیچکی محلم نمیداد خواهر برادر های بزرگترم برای حکم پدرو مادرو داشتن

من ناخواسته بودم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مهم نیس بابا من تفاوت سنیم زیاد نیس ولی تو جوونی مامانم مریض شد و مسئولیتش افتاد گردنم ربطی نداره سلامتیشون مهمه

با اجازه اسی

بچه ها تاپیک آخرم هرکی میشناسید با قیافه معمولی رل داره میشه تو تاپیک اخرم بگید کجا اشنا شده با رلش

بچه ها لطفا لایک نکنید تا متوجه ریپلای پست ها و تاپیکام بشم

خواهر منم شرایط شما رو داره

تو همون سن و سال پدرو مادرم به دنیا اومده

ناخواسته بوده

تفاوت سنیش با منم ۱۴ ساله

البته ما دوتاییم

اما اصلا ناراضی نیست

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

مهم نیس بابا من تفاوت سنیم زیاد نیس ولی تو جوونی مامانم مریض شد و مسئولیتش افتاد گردنم ربطی نداره سل ...

بله عزیزم اینم هست ایشالله سایشون بالا سرمون باشه

هرکسی توی این دنیا چیزی بوده ک ب کامش نبوده و نیست

حالا هرکسی یچیزی یکی یتیمه.. یکی مامان نداره یکی بابا نداره.. یکی والدینش معلولن و مریضن و.....

هیچ چیز اونی ما میخایم نیست سعی کن فکربهش نکنی رشد کن و خودتو بالا بکش و ازهمین الانم ب پدرت بگو خونه و زمینی و ماشینی ب نامت کنه برای ایندت خوبه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه