2789
عنوان

نخ دادن

47 بازدید | 14 پست

چطوری به پسر خجالتی نخ بدیم دوستش داریم غیر مستقیم میخوام بهش نشون بدم دوستش دارم

اینوبگم قبلا خودش بهم گفته دوستم داره ولی غیر مستقیم ولی نمیدونه من دوستش دارم ...

باید زندگی را پیش از آنکه دیر شود، درست زندگی کرد.....

خب اون موقع که گفت شما چی گفتی !؟

مستقیم نگفت منم چیزی نگفتم همش حرکات بود مثلا چشمک

یا قلب نشون دادن

یا یکبار یادمه اهنگ دوست دختر من نازه گذاشت که بفهمونه دوستم داره ....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پسر خجالتی راحت ترین گزینه برا نخ دادنه مخصوصا خودشم بهت گفته علاقه دارهمن مشکلم با پسرای پرروعه پسر ...

چطوری بهش نخ بدم باید متوجه عشقم بشه ....

آره ولی خیلی سخته اصلا صورتمو نمیتونه نگاه کنه سلام بده ......

خیلی راحته که ، حتما خجالتی و سربه زمین هست ، از جلوش رد شوبگو به درخاستت فک کردم ،نظرممثبنه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

خیلی راحته که ، حتما خجالتی و سربه زمین هست ، از جلوش رد شوبگو به درخاستت فک کردم ،نظرممثبنه

نه با بقیه اینجوری نیست فقط با من اینجوریه ...

با بقیه بگو و بخند خوش و بش منو میبینه ساکت میشه و همش با گوشی ور میره و اصلا نگاهم نمیکنه سلام بدم ....انگار نمیخواد اصلا چشمش بهم بیوفته همش فرار جایی که من باشمو ترک میکنه یا میره اتاق ...

نه با بقیه اینجوری نیست فقط با من اینجوریه ...با بقیه بگو و بخند خوش و بش منو میبینه ساکت میشه و همش ...

کدوم اتاق ؟ فامیله ؟؟ اینکه خوبخ زنا دنبال مرد بی زبون و سر بزیر تایپشونه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

کدوم اتاق ؟ فامیله ؟؟ اینکه خوبخ زنا دنبال مرد بی زبون و سر بزیر تایپشونه

اره فامیلیم ، اتاق خونشون

آره ولی فقط بامن اینجوریه ...

اره فامیلیم ، اتاق خونشون آره ولی فقط بامن اینجوریه ...

خوبه که ، بعد ازدواج همه دنبال اساایش و ارامش هستن

خوبه که ، بعد ازدواج همه دنبال اساایش و ارامش هستن

نمیدونم شما منظورمو میفهمین یا نه با اینکه دختر همسن من تو فامیلمون هست با همه سلام و گرم و چرم و اجتماعی و صحبت و پر انرژی ولی همین که میبینه تو جمعی من هستم اصلا نه بهم سلام میده نه خوبی و نه حرف و نه خداحافظی و اصلا بهم توجه نمیکنه

مثلا دو نمونه از رفتار رو بهتون میگم

یک باز که پس از یک سال همو دیدیم من بین مامانم و خالم ایستاده بودم به دوتا شون سلام داد من که بینشون بودم اصلا نگاهم نکرد سریع رفت نفر. بعدی انگار اصلا من نبودم بعد رفت یک گوشه با گوشی ور رفت و با هیچکس حرف نزد ... بعد سریع با اینکه میخواستن کل خانوادش برن سریع بلند شد پیاده رفت خونه

یا یکبار اومد خونمون صورتشو نگاه کردم بهش سلام بدم چشماشو آورد پایین بعد نه بهم سلام داد صورتشم مظلوم بود و یذره جدی بعد رفت نشست وقتی بردم براش چیزی تعارف کنم قشنگ برداشت و تشکر کرد با اعتماد به نفس ولی بازم صورتمو ندید

با اینکه توی پیج و پیش دوستا و بقیه فامیل توی بالاترین ورژن اجتماعیشه😂😂طوری که اصلا باورتون نمیشه