2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زیبایی پولی مث مدرک پولیه

قضیه مدرک با زیبایی ، از زمین تا آسمون با هم فرق دارن

تو برا مدرک حق انتخاب داری و میتونی تلاش کنی

ولی برا زیبایی تو این دنیا حق انتخاب نداری و بدون ذره ای تلاش بهت میدن

A lover of medicine🩺🙂🎀

ببین مطمئنم زشت نیستی دختر

دخترای عملی هم اره بعضیاشون ک به اندازه عمل کردن اره خوشگلن چون چیزی که نیاز بوده عمل کردن مثلاً یکی بینیش بزرگ بوده عمل کرده اوکی شده ، یکی صورتش متقارن نبوده ژل زده خب تغییر میکنن خوشگل میشن دیگه

ولی عمل ژل افراطی ترسناک میکنه ادمو ...

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک

قضیه مدرک با زیبایی ، از زمین تا آسمون با هم فرق دارن تو برا مدرک حق انتخاب داری و میتونی تلاش کنی و ...

وقتی پولدار باشی خود بخود خوشگلم میشی ، با عمل میشه کوبید از نو ساخت

همیشه فکر میکنم این همه پول از کجا میارن ،بعد ما برای کارای واحبمون پول نداریم ،َشغل پر درامد و خانواده پولدارم ندارن اکثرا، اگرم بخواید بگید دوس پسر میده، والا پسرا دنبال دنگ کافه ان کدوم مردی ازین پولا میده اونا خودشون جایزه بگیرن حداقل من که اطرافم نه دیدم نه شنیدم

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

آخه نظر من اینه هر کیو تو خیابون میبینم عمل کرده واقعیتش زیبا نشدن

بعضیاشون زیبا شدن واقعاً ، عملای طبیعی جوری ک مشخص نشه طرف عمل کرده بیشتر میپسندم

قضیه مدرک با زیبایی ، از زمین تا آسمون با هم فرق دارن تو برا مدرک حق انتخاب داری و میتونی تلاش کنی و ...

خب اصلشم همونه کسی ک ژنش واقعن زیباس دیده شه نه اونی که با پول زیبایی جعلی درست کرده

اقا درخواست نده سرگیجه گرفتم، شصتمم نای رد کردن نداره