2789
برای معلم بودم غیر انتفاعی باید کارشناسی داشت ؟ راحت قبول میکنن؟

نمیدونم جایی که من رفتم بیشتر پارتی بازی بود و آشناها رو قبول میکردن منم چون برای پایه پنجم فامیلشون سوادشون پایین بود و نمیتونستن تدریس کنند خواستن و کلاس چرتکه و از اینجوری مضخرفات گذاشتن و مجبور شدم مبلغی هم بابت این کلاس ها هزینه کنم ولی تهش گفتن اطلاع میدن و بعد از چند روز شرایط بهم گفتن که نه بیمه داری نه سنوات و نه هیچ حق و حقوقی ...پارسال گفت ماهی ۵ الی۶تومن ولی از من مدرک دانشگاهی خواستن

یعنی هر روزی که برید سره کلاس سیزده تومن بهتون میدن؟؟؟؟؟؟؟والا بخدا که شما معلما دیگه خیلی رو دارین. ...

ماهی ۱۳ میلیون

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم جایی که من رفتم بیشتر پارتی بازی بود و آشناها رو قبول میکردن منم چون برای پایه پنجم فامیلشون ...

چه سخت واقعا حقوقش نمیصرفه با بچه ها سر و کله زدن

اونم بچه های خنگ این نسل🤪😂 خیلی اذیت میکنن

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

معلم ورزش و هنر خیلی خوبه

اره منم میخوام هنرآموز بشم رشته ام هنریه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

اگه علاقه داری چندتا آموزشگاه درخواست بده بلاخره برمیدارن از یه جایی شروع کن یا یه جای دیگه بجز آموز ...

علاقه زیاد دارم ولی الان دارم کاردانی میخونم دانشجو هستم

آره عزیزم امسال به ماهم گفتن نهایت هفت هشت دیگه بترکون باشه نه تومن

منتها من بیرون شاگردام باهام کلاس ریاضی گرفتن حدود ۴ ، ۵ تومنم اونجا برام میشد دیگه ماهی ۸ برام درمیومد ...

منتها من حقیقتش اینکه مشغول بودم خیلی برام مهم بود و واقعا آرامش داشتم چون خونه موندن عصبیم میکرد

امسال مهر ماه منم معلم پایه پنجم هستم و به هدف قشنگم میرسم😍😍برام دعا کنید بچه ها🫂🤍پنجشنبه ۹ مرداد ازمون استخدامی اموزگاری رو دادم ، بعدش جوابا رو چک کردم عمومی و تخصصی رو خوب جواب ندادم ولی اختصاصی رو بالا زدم ؛ خیلی ناامیدم حس میکنم قبول نمیشم 😭😭  خدایا خواهش میکنم معجزه کن و کمکم کن قبول شم 😭مهر ماه بعنوان معلم پایه سوم در مدرسه غیرانتفاعی استخدام شدم و ۱۶ تا شاگرد گوگولی دارم 🥹😍