سلام دوستان میدونم قضاوتم میکنین ولی من یه سال بود ب شوهرم خیانت میکردم اکانتای مختلف داشتم با اینو و اون چت میکردم نود داده بودم ، شوهرم فهمید دیروز خیلی پشیمونم عذاب وجدان داره منو میکشه ، دیروز کتکم زد امروز کتکم زد به مادرش اینا و ب مامان بابای من گفت ابروم پیش همه رفته میخاست طلاقم بده امروز بهم گفت بهت فرصت میدم ولی دیگه ن مث قبل ، تو خونه زندانیم کرد کتکم زد گف از این ب بعد زندگیت همینه ، جهنم ! ، درضمن باردارم هستم میشه کمکم کنین چجوری زندگیمو نجات بدم خیلی پشیمونم😔
سعی کن جبران کنی، سخته ولی گذشت زمان ممکنه همه چی فراموش کنه.نود داده بودم، یعنی چی
اگه همین خیانت رو شوهرش میکرد هم همین بود گذشت زمان و فراموشی ؟!! اینا جز محالاته آبروی اون مرد رفته که زنش خیانت کرده پیش همه بی غیرت شده چیش فراموش میشه وقتی میگم تموم خیانت از همجنس خودمون سروع میشه همه بهم میتوپن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.